Παρά τα ελάχιστα χιλιόμετρα, έχει καταγράψει μέχρι και service τον Οκτώβριο του 2016..
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Παρά τα ελάχιστα χιλιόμετρα, έχει καταγράψει μέχρι και service τον Οκτώβριο του 2016..

Focus RS του 2009 με 72χλμ!

22.967 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2017)

Πώς θα σου φαινόταν η δυνατότητα να αποκτήσεις ένα Focus RS προηγούμενης γενιάς που έχει διανύσει μόνο 72 χλμ; Δείτε που έχει φτάσει η τιμή του..

Τι θα λέγατε για ένα ολοκαίνουργιο Ford Focus RS προηγούμενης γενιάς με μόλις 72 χιλιόμετρα στο ρολόι; 

Kρατήθηκε καλά αποθηκευμένο για άγνωστο λόγο.

Kρατήθηκε καλά αποθηκευμένο για άγνωστο λόγο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σίγουρα, με κόστος κοντά στις 36.000 λίρες Αγγλίας κοστίζει περίπου το ίδιο ή και περισσότερο με ένα νέο Focus RS, (το οποίο κοστίζει 31.765 λίρες στο Ηνωμένο Βασίλειο). Ωστόσο, το μοντέλο θεωρείται ξεχωριστό για αυτό δεν θα δυσκολευτεί να βρει νέο κάτοχο.

Αυτό το Focus RS που πωλείται παράχθηκε το 2009 και αγοράστηκε από ένα ζευγάρι φανατικών υποστηριχτών της Ford αλλά κρατήθηκε καλά αποθηκευμένο για άγνωστο λόγο. Παρά τα ελάχιστα χιλιόμετρα, έχει καταγράψει μέχρι και service τον Οκτώβριο του 2016..
 
Το γεγονός ότι είναι δεξιοτίμονο θα μπορούσε να είναι ένα μειονέκτημα για ορισμένους υποψηφίους αγοραστές εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά πόσο συχνά θα έχει κάποιος την ευκαιρία να αγοράσει ένα αυτοκίνητο 8 ετών που είναι ακόμα ολοκαίνουριο και μπορεί να διανύσει τα 0-100 σε 5,9 δευτερόλεπτα, χάρη σε έναν πεντακύλινδρο turbo κινητήρα 2,5-λίτρων απόδοσης  305 ίππων;

Θα το αγοράζατε; Το κάνουν ελκυστικό τα ελάχιστα χιλιόμετρα που έχει κάνει;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center