Μέσα του εξωτερικού την χαρακτηρίζουν ως Silver Surfer κάνοντας σύνδεση με τον υπερήρωα από τους Fantastic4.

Μέσα του εξωτερικού την χαρακτηρίζουν ως "Silver Surfer" κάνοντας σύνδεση με τον υπερήρωα από τους Fantastic4.

Mercedes που τυφλώνει

5.694 Επισκέψεις στο άρθρο (24/4/2017)

Ο καθένας είναι ελεύθερος να βάφει όπως θέλει το αυτοκίνητό του, κάποια πράγματα, όμως, όπως ο τόσο γυαλιστερός χρωματισμός αυτής της Mercedes θα έπρεπε να απαγορεύονται γιατί είναι δυνητικά επικίνδυνα για τους άλλους οδηγούς.

Έχουμε δει κατά καιρούς διάφορα παράξενα και αξιοπερίεργα στον κόσμο της αυτοκίνησης. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα πολλά να δούμε καθώς η φαντασία του ανθρώπου είναι ανεξάντλητη οπότε δε θα σταματήσουν ποτέ να υπάρχουν πράγματα που μόλις τα αντικρίζουν τα ματάκια μας θα γουρλώνουν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Εδώ έχουμε μία ακόμα τέτοια περίπτωση. Πρόκειται για μια Mercedes-Benz E-Class με κωδικό W213 η οποία έχει δεχτεί τις περιποιήσεις της Brabus. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, η Brabus δεν έχει ασχοληθεί μόνο με τα μηχανολογικά του αυτοκινήτου αλλά και με την εξωτερική εμφάνιση.

Και όταν λέμε την εξωτερική εμφάνιση, μακάρι να περιοριζότανε σε αεροτομές, ποδιές και body-kits, πράγματα δηλαδή που έχουν να κάνουν με τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου στο δρόμο. Δεν περιορίστηκε όμως εκεί και ασχολήθηκε και με το χρώμα του αυτοκινήτου.Έχουμε, λοιπόν, ένα αποτέλεσμα το οποίο αν τύχει να είναι μπροστά σου σε έναν μποτιλιαρισμένο δρόμο και έχει και ήλιο θα είσαι από τους πιο άτυχους ανθρώπους στον κόσμο καθώς δε θα μπορείς να δεις τίποτα. Είναι όλο το αυτοκίνητο βαμμένο σε ένα αστραφτερό ασημί χρώμα το οποίο, λογικά, αποτελεί εφιάλτη για τους γύρω οδηγούς.

Κάποια μέσα του εξωτερικού, μάλιστα, το χαρακτηρίζουν ως “Silver Surfer” αντλώντας έμπνευση από τον υπερήρωα του σύμπαντος των Fantastic4.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw