H MINI και η Autohome συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια νέα pop-up σκηνή, η οποία ανοίγει πάνω στην οροφή του Countryman. Ονομάζεται AirTop και βρίσκεται μέσα σε ένα κουτί από fiberglass, το οποί
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H MINI και η Autohome συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια νέα pop-up σκηνή, η οποία ανοίγει πάνω στην οροφή του Countryman. Ονομάζεται AirTop και βρίσκεται μέσα σε ένα κουτί από fiberglass, το οποίο μοιάζει με μία μπαγκαζιέρα.

Camping με ΜΙΝΙ Countryman

9.244 Επισκέψεις στο άρθρο (2/5/2017)

Αν σας αρέσει το MINI Countryman, αλλά είστε και φίλοι των εξορμήσεων στη φύση, δείτε τη νέα σκηνή οροφής που φτιάχτηκε ειδικά για το στιλάτο crossover. Μήπως αλλάξατε γνώμη για το camping;

Οι ζέστες έπιασαν να «σφίγγουν» και το μυαλό όλων μας δύσκολα κρατιέται στην καθημερινότητα. Ήδη άρχισαν τα πρώτα σχέδια, στις παρέες ξεκίνησαν δειλά δειλά οι πρώτες κουβέντες για τις καλοκαιρινές διακοπές. Σε αυτό το μήκος κύματος και εμείς, βρήκαμε την κατάλληλη είδηση για σήμερα που ο υδράργυρος ανέβηκε για τα καλά.

Ο ιδιοκτήτης σκαρφαλώνει μέσω αλουμινένιας πτυσσόμενης σκάλας, ενώ στο εσωτερικό της σκηνής υπάρχει υψηλής πυκνότητας στρώμα με βαμβακερό κάλυμμα, το οποίο μπορεί να κοιμίσει δύο άτομα.

Ο ιδιοκτήτης σκαρφαλώνει μέσω αλουμινένιας πτυσσόμενης σκάλας, ενώ στο εσωτερικό της σκηνής υπάρχει υψηλής πυκνότητας στρώμα με βαμβακερό κάλυμμα, το οποίο μπορεί να κοιμίσει δύο άτομα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
H MINI και η Autohome συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια νέα pop-up σκηνή, η οποία ανοίγει πάνω στην οροφή του Countryman. Ονομάζεται AirTop και βρίσκεται μέσα σε ένα κουτί από fiberglass, το οποίο μοιάζει με μία μπαγκαζιέρα. Στηρίζεται στις ράγες οροφής του οχήματος και στερεώνεται με ατσάλινους σφιγκτήρες.
  
Όταν ο οδηγός αποφασίσει πως έφτασε η στιγμή για διανυκτέρευση, το μόνο που έχει να κάνει είναι να απελευθερώσει τις τρεις καρφίτσες ασφαλείας. Η σκηνή ανοίγει τότε από μόνη της, χάρη σε 4 ελατήρια. Ο ιδιοκτήτης σκαρφαλώνει μέσω αλουμινένιας πτυσσόμενης σκάλα, ενώ στο εσωτερικό της σκηνής υπάρχει υψηλής πυκνότητας στρώμα με βαμβακερό κάλυμμα, το οποίο μπορεί να κοιμίσει δύο άτομα. Το ύψος της σκηνής είναι στα 94 εκ., ενώ υπάρχουν φωτισμός LED και αποθηκευτικές τσέπες.
 
Η σκηνή AirTop έχει υψηλής ποιότητας υφασμάτινες επιφάνειες, οι οποίες προσφέρουν θερμομόνωση και ηχομόνωση, ενώ φυσικά είναι και αδιάβροχες. Υπάρχουν δύο παράθυρα με σίτες. Η AirTop θα είναι διαθέσιμη σε μαύρη ή άσπρη απόχρωση, με τις τιμές της στην Ιταλία να ξεκινούν από τα 2.836,93 ευρώ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw