Σύμφωνα με αναφορές, ο οδηγός της Aventador έχασε τον έλεγχο και έστειλε το supercar σε τοίχο.

Η τιμή του να φτάνει αυτή τη στιγμή τα 120.000 ευρώ.

Το να βλέπεις οποιοδήποτε αυτοκίνητο σε τέτοια κατάσταση δεν είναι και το καλύτερο για τους απανταχού φίλους της αυτοκίνησης.

Lambo Aventador για πόσο;;

2.999 Επισκέψεις στο άρθρο (2/10/2017)

Mια από τις σπανιότερες Αventador βρήκε τοίχο και τώρα βρίσκεται σε δημοπρασία σε προσιτή για τα δεδομένα της τιμή. Εσύ τι θα έκανες;

Το να βλέπεις οποιοδήποτε αυτοκίνητο σε τέτοια κατάσταση δεν είναι και το καλύτερο για τους απανταχού φίλους της αυτοκίνησης, ειδικά αν πρόκειται για μια Lamborghini και μάλιστα για μια Aventador SV Roadster από τις 500 που πρόκειται να κατασκευαστούν.

Όπως έχουμε δει και πολλές άλλες φορές, η δυνατότητα κάποιου να αγοράσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο οδηγός θα έχει την εμπειρία αλλά και τις οδηγικές ικανότητες για να το οδηγήσει. Μια τέτοια περίπτωση φαίνεται πως έχουμε και εδώ, καθώς σύμφωνα με αναφορές, ο οδηγός της Aventador έχασε τον έλεγχο και έστειλε το supercar σε τοίχο.
 
Μέσα από τις εικόνες, μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι ο πρόβολος του αυτοκινήτου είναι ο μόνος που έχει δεχτεί σοβαρό πλήγμα, με τον προφυλακτήρα, το καπό, τον δεξί καθρέπτη και το μπροστινό παρμπρίζ να είναι ουσιαστικά για πέταμα ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν το μοτέρ της συνεχίζει να λειτουργεί.

Πλέον, ό,τι έχει απομείνει βρίσκεται σε δημοπρασία στην Copart με την τιμή του να φτάνει αυτή τη στιγμή τα 120.000 ευρώ.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw