Είδε το αυτοκίνητο του να γίνεται αποκαΐδια μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο οδηγός προσπάθησε θέσει υπό έλεγχο τη φωτιά αλλά όπως φαίνεται δεν τα κατάφερε.

Ο οδηγός διατηρεί κατάστημα με είδη αυτοκινήτου και συγκεκριμένα για τα Νissan GT-R, άρα ίσως να μην θέλει να δώσει εξηγήσεις για το πώς συνέβη το περιστατικό.

Bελτιωμένο GT-R έγινε «στάχτη»

3.959 Επισκέψεις στο άρθρο (8/11/2017)

Οδηγός πήρε το βελτιωμένο του GT-R για να ολοκληρώσει την απαιτητική διαδρομή του Tail Of the Dragon όμως δεν τα κατάφερε γιατί είδε το Godzilla να «λαμπαδιάζει» σε μια στιγμή. Γιατί όμως;

«Στάχτη» έγινε ένα βελτιωμένο Nissan GT-R όταν θέλησε να περάσει από τον πολύφημο δρόμο Tail Of the Dragon, με τον οδηγό του ανήμπορο να κάνει κάτι, να βλέπει το αυτοκίνητο του να γίνεται αποκαΐδια μέσα σε λίγα λεπτά.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο δρόμος Τail Of the Road είναι ένα κομμάτι το οδικού δικτύου 129 των νότιων πολιτειών των ΗΠΑ που είναι γνωστός για τα όμορφα τοπία και την πυκνή βλάστηση αλλά κυρίως για τις επικίνδυνες και αλλεπάλληλες στροφές της διαδρομής που απαιτούν πλήρη συγκέντρωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του βελτιωμένου GT-R πήγε για να κάνει αυτήν την απαιτητική διαδρομή την Κυριακή αλλά ποτέ δεν την ολοκλήρωσε γιατί σύμφωνα με μια πρώτη εκοχή, φαίνεται πως κάποια ξερά φύλλα κόλλησαν στα φρένα του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να αρπάξουν φωτιά τα λάστιχα και έπειτα αυτή να επιτευχθεί και στο υπόλοιπο αμάξωμα. Φυσικά, ο καθένας αναφέρει και την δική του άποψη για το περιστατικό, με άλλους να κατηγορούν τα βελτιωτικά πακέτα που είχε προσθέσει ο ιδιοκτήτης στο GT-R και άλλους να αναφέρουν ότι έφταιγε η αντλία καυσίμου.
 
Από ότι έγινε γνωστό μάλιστα, ο οδηγός διατηρεί κατάστημα με είδη αυτοκινήτου και συγκεκριμένα για τα Νissan GT-R, άρα ίσως να μην θέλει να δώσει εξηγήσεις για το πώς συνέβη το περιστατικό.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο οδηγός προσπάθησε θέσει υπό έλεγχο τη φωτιά αλλά όπως φαίνεται δεν τα κατάφερε.

PEIRAIOS LEASING
OPEL