Ο "ελληνικός" σκαραβαίος σε Pick-Up.

Tο χρώματος εκρού μοντέλο, βρίσκεται στη χώρα μας και ο φωτογραφικός φακός του autotriti.gr, ήταν εκεί για να απαθανατίσει τη στιγμή.

Ο γνωστός σε όλους μας «σκαραβαίος» σύμφωνα με παρελθοντικές δηλώσεις στελεχών της VW, θα κοπεί από τη γραμμή παραγωγής της φίρμας.

Λέτε βλέποντας αυτά τα σχέδια να αναθεωρήσει τα πλάνα της η VW;

«Ελληνικός» σκαραβαίος σε Pick-Up

5.899 Επισκέψεις στο άρθρο (10/4/2018)

Ένας «σκαραβαίος» μετατράπηκε σε Pick-Up και κάνει βόλτες στους ελληνικούς δρόμους.

Η Volkswagen έχει επιβεβαιώσει πως το θρυλικό Beetle αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, ωστόσο αν δει αυτές τις μετατροπές οι οποίες δεν είναι σχέδια αλλά πραγματικά Pick-Up αυτοκίνητα, ίσως αναθεωρήσει.
 
Ο γνωστός σε όλους μας «σκαραβαίος» σύμφωνα με παρελθοντικές δηλώσεις στελεχών της VW, θα κοπεί από τη γραμμή παραγωγής της φίρμας, βάζοντας έτσι τέλος σε μία μακρόχρονη ιστορία που μετρά πάρα πολλές μονάδες να έχουν διατεθεί στις παγκόσμιες αγορές όλα αυτά τα χρόνια.
Ωστόσο κάποιες από αυτές, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, δεν έχουν μείνει στην αρχική τους μορφή, αλλά έχουν αλλάξει πρόσωπο και κατηγορία περνώντας σε αυτή των Pick-Up.
 
Όπως φαίνεται ιδιοκτήτες του γερμανικού μοντέλου ανά τον κόσμο θεώρησαν πως θα ήταν καλύτερο ή ίσως πιο χρήσιμο να προσθέσουν καρότσα στο «σκαραβαίο», η οποία σε κάποιες περιπτώσεις θα βοηθούσε στη μετακίνηση αντικειμένων, ενώ υπαρκτή είναι και η εκδοχή που η καρότσα φιλοξενεί τον κινητήρα.
 
Μάλιστα μία από αυτές τις εκδοχές που μπορείτε να δείτε στις εικόνες κάνει βόλτες στους ελληνικούς δρόμους. Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στο χρώματος εκρού μοντέλο, το οποίο βρίσκεται στη χώρα μας και ο φωτογραφικός φακός του autotriti.gr, ήταν εκεί για να απαθανατίσει τη στιγμή.  
 
Λέτε βλέποντας αυτά τα σχέδια να αναθεωρήσει τα πλάνα της η VW;    

Mercedes
moto