Ωραία μετατροπή, αλλά...

... την προδίδουν οι λεπτομέρειες!

«Θανατηφόρα» Porsche 911

12.367 Επισκέψεις στο άρθρο (1/8/2018)

Γιατί άραγε αυτή η Porsche 911 που φορά τους τροχούς της 918 Spyder είναι τόσο επικίνδυνη, ακόμη και με μια ματιά;

Οι «τραβηγμένες» μετατροπές σε βασικά μοντέλα Porsche, με σκοπό να δείχνουν ακόμη πιο special είναι ένα μάλλον σύνηθες φαινόμενο. Ωστόσο, κάτι τέτοιο μπορεί να πάρει ακόμα και επικίνδυνη τροπή, αν δεν γίνει προσεκτικά και όπως πρέπει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η Porsche 911 της φωτογραφίας.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο απαθανατίστηκε στην πόλη Suzhou της Κίνας. Με μια πρώτη ματιά, βλέπουμε ότι ο ιδιοκτήτης έχει τοποθετήσει ζάντες όμοιες με αυτές της 918 Spyder. Όμως, αν προσέξει κανείς, οι ζάντες δεν προέρχονται από την Porsche αλλά από άγνωστη εταιρεία, καθώς οι κανονικές ζάντες της 918 Spyder έχουν ένα κεντρικό μπουλόνι, ενώ αυτές που φαίνονται σε αυτό το αυτοκίνητο στηρίζονται με 5 μπουλόνια.
 

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι το αυτοκίνητο μπορεί να είναι και… παγίδα θανάτου! Σκεφτείτε ότι οι ζάντες αυτές πιθανότατα προέρχονται από κάποια άγνωστη μάρκα, με αμφισβητούμενη ποιότητα και προδιαγραφές ασφαλείας και μπορεί να είναι παντελώς ακατάλληλες για την εφαρμογή αυτή. Ένα αυτοκίνητο με τις επιδόσεις μιας 911 μπορεί εύκολα να καταστρέψει κακής ποιότητας ζάντες και να οδηγήσει σε τρομακτικό ατύχημα!

Ελπίζουμε ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου να κατανοήσει και να αντιστρέψει το λάθος του -το οποίο κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου-, προτού συμβεί κάτι κακό!

Hyundai
vw