Το κάθισμα εκτοξεύθηκε από την καμπίνα.

Audi Q7 κόπηκε κυριολεκτικά στα δύο!

4.351 Επισκέψεις στο άρθρο (21/5/2019)

Οι συνθήκες του ατυχήματος δεν έγιναν γνωστές αλλά όλοι καταλαβαίνουμε πως η ταχύτητα με την οποία κινούνταν ο οδηγός πρέπει να ήταν πολύ μεγάλη. Διαβάστε τι έχει γίνει γνωστό.

Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα συνέβη στην Ρωσία με αποτέλεσμα το Audi Q7, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, να κοπεί κυριολεκτικά στα δύο. Ευτυχώς, ο οδηγός, όσο και αν φαίνεται απίθανό, όχι μόνο επέζησε χωρίς να πάθει ούτε γρατζουνιά, αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έγινε άφαντος με το που βγήκε από το όχημα για να μην αντιμετωπίσει τις ερωτήσεις των Αρχών για τα αίτια του ατυχήματος.
 
Οι πρώτες πληροφορίες από τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο πως το πολυτελές SUV χτύπησε με το πλάι σε μια κοντινή μεγάλη σιδερένια κολώνα ενώ κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Το αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο να κοπεί στα δύο ενώ η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ένα από τα καθίσματα της δεύτερης σειράς «πετάχτηκε» έξω από το όχημα.

Εξετάζοντας τις εικόνες είναι απίστευτο πως ο οδηγός κατάφερε να γλιτώσει. Τα δύο κομμάτια του αμαξώματος έχουν αρκετή απόσταση μεταξύ τους, ενώ φαίνεται πως όλοι οι αερόσακοι ενεργοποιήθηκαν και έπαιξαν τον δικό τους ρόλο στο να σώσουν τον οδηγό.

Οι τοπικές Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος και βρίσκονται σε αναζήτηση του οδηγού.
 

peugeot
NISSAN