Στη Νορβηγία έχει πάει το καστ της νέας ταινίας δράσης με πρωταγωνιστή τον γνωστό πράκτορα James Bond.

H ύπαρξη της Vantage, ίσως να σημαίνει πως στο καστ αυτοκινήτων της ταινίας δεν υπάρχει η νέα αμιγώς ηλεκτρική Aston Martin Rapide Ε.

Με Aston Martin Vantage o James Bond (+vid)

2.065 Επισκέψεις στο άρθρο (7/6/2019)

Ένα ερασιτεχνικό βίντεο από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του James Bond διέρρευσε και φανέρωσε πως στη νέα ταινία του πράκτορα 007 θα δούμε μία κλασική Aston Martin Vantage και ίσως όχι τη νέα Aston Martin Rapide Ε.

Στη Νορβηγία έχει πάει το καστ της νέας ταινίας δράσης με πρωταγωνιστή τον γνωστό πράκτορα James Bond και όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω ένα ερασιτεχνικό βίντεο που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια μίας σκηνής δράσης με αυτοκίνητα παρουσιάζει μία κλασική Aston Martin Vantage να έχει πάρει έναν από τους ρόλους.
 
Σύμφωνα με τους σινεφίλ, η τελευταία φορά που ο βρετανός πράκτορας οδήγησε την κλασική Aston Martin που βλέπουμε ήταν στην ταινία του 1987 «The Living Daylights», με τον ηθοποιό Timothy Dalton να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι. Μάλιστα στη συγκεκριμένη ταινία τόσο εκτός από την hardtop, έκανε την εμφάνισή της και η κάμπριο έκδοση.
 
Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως η ύπαρξη της Vantage, ίσως να σημαίνει πως στο καστ αυτοκινήτων της ταινίας δεν υπάρχει η νέα αμιγώς ηλεκτρική Aston Martin Rapide Ε για την οποία οι φήμες περί συμμετοχής της στην ταινίας, ως το βασικό όχημα του Bond είχαν φουντώσει. Ωστόσο δεν αποκλείεται το μοντέλο να συμμετέχει σε άλλες σκηνές.
 
Δείτε το βίντεο  
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center