Ο καλλιτέχνης στο κανάλι Woodworking Art στο YouTube έχει καταπιαστεί πολλές φορές με την κατασκευή αυτοκινήτων μέσω της ξυλογλυπτικής.

Αυτή η Mustang Shelby GT500 είναι έργο τέχνης (+vid)

2.572 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2020)

«Μαγικά» χέρια έχει ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος πήρε 4-5 κομμάτια ξύλου και τα μεταμόρφωσε σε μία κλασική Ford Mustang Shelby GT500 του 1967 με όλες τις λεπτομέρειες παρούσες!


Ο καλλιτέχνης στο κανάλι Woodworking Art στο YouTube έχει καταπιαστεί πολλές φορές με την κατασκευή αυτοκινήτων μέσω της ξυλογλυπτικής. Οι δεξιότητες του είναι αδιαμφισβήτητες και το έχει δείξει πολλές φορές κατασκευάζοντας πολλά και διαφορετικά νέα αλλά και παλαιότερα μοντέλα.
 
Το τελευταίο του έργο ωστόσο είναι «μαγικό», δημιουργώντας μία Ford Mustang Shelby GT500 του 1967. Όπως σε όλες τις περιπτώσεις έτσι και σε αυτή όλα ξεκινούν από 4-5 τυπικά κομμάτια ξύλου, τα οποία με την κατάλληλη επεξεργασία αποτελούν την πρώτη και βασική ύλη για τη δημιουργία των επι μέρους κομματιών. Στη συνέχεια με τη βοήθεια και άλλων υλικών ενώνονται για να υπάρξει το τελικό αποτέλεσμα.
 
Όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο, η λεπτομέρεια στην ξύλινη μινιατούρα της Mustang πολλές φορές ξεπερνάει τα όρια του δυνατού, αγγίζοντας την τελειότητα, όπως για παράδειγμα η τάπα στο ντεπόζιτο, οι αυλακώσεις στα ελαστικά, οι ζάντες, το τιμόνι κ.α.
 
Τα υπόλοιπα στο βίντεο     
            

OPEL NEA MONTELA
test center