Θέλουν να βάλουν diesel μοτέρ σε... Audi R8!

2.599 Επισκέψεις στο άρθρο (21/7/2021)

Μπορεί τα μοτέρ του R8 να έχουν βγει «διαμάντια», ωστόσο ένα συνεργείο επιθυμεί να του τοποθετήσει κάποιον diesel κινητήρα. Ποιον όμως;

Ο V8 και ο V10 κινητήρας που κινούν και δίνουν ζωή στο Audi R8 όλα αυτά τα χρόνια ταιριάζουν γάντι στο κεντρομήχανο supercar της γερμανικής φίρμας, ωστόσο ένα συνεργείο στο Ηνωμένο Βασίλειο σκέφτηκε πως θα είναι ενδιαφέρον να κατασκευάσει ένα R8 με diesel μοτέρ.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Το συνεργείο λέγεται Darkside Developments και πρόσφατα ανέβασε ένα video στο διαδίκτυο αναλύοντας τις επιλογές που έχει για να πραγματοποιηθεί το project αυτό. Οι φίλοι του R8 ίσως απογοητευτούν όταν θα δουν ένα τέτοιο αυτοκίνητο με μοτέρ πετρελαίου, σίγουρα όμως πρόκειται για μια κατασκευή που δεν βλέπουμε κάθε μέρα.

Η πρώτη επιλογή που έχει το συνεργείο είναι να τοποθετήσει έναν 3λιτρο V6 diesel κινητήρα με κάποιο τεράστιο turbo ενώ ο δεύτερος δρόμος που σκέφτονται να πάρουν είναι να τοποθετήσουν έναν V8 4,0 λίτρων κινητήρα με δύο υπερτροφοδότες. Το πρόβλημα με την δεύτερη επιλογή είναι πως θα χρειαστεί να ψάξουν πολύ για να βρουν ένα κιβώτιο που να μπορεί να συνδυαστεί με το μοτέρ αυτό, αφού το συνεργείο θέλει να βάλει το R8 που θα κατασκευάσει σε αγώνες μέγιστης ταχύτητας.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
NISSAN