Η SsangYong έχει αρχίσει τα πρώτα test για 100% ηλεκτρικά μοντέλα, σε πρότυπα Tivoli

Η SsangYong έχει αρχίσει τα πρώτα test για 100% ηλεκτρικά μοντέλα, σε πρότυπα Tivoli

Ηλεκτροκίνητα SsangYong

2.588 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2016)

Το λανσάρισμα των πρώτων ηλεκτρικών της μοντέλων μέχρι το τέλος της δεκαετίας φαίνεται να έχει αποφασίσει η SsangYong, κάτι που θα γίνει πιθανότατα μέσω συνεργασιών με άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Δεν θα πρέπει να θεωρείται επίσημο ακόμη, όμως η SsangYong αναμένεται να κάνει τη δική της στροφή προς την ηλεκτροκίνηση τα αμέσως επόμενα χρόνια, λανσάροντας το πρώτο της ηλεκτρικό μοντέλο μέχρι το 2019 ή το 2020.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Αυτό προέκυψε τουλάχιστον από τις δηλώσεις του αφεντικού της Νοτιοκορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας στη Βρετανία, του κ. Paul Williams, ο οποίος και αποκάλυψε μάλιστα, ότι για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο από την εταιρεία του, θα πρέπει να υπάρξει σχετική συνεργασία και με κάποιο άλλο brand.
 
«Όταν είσαι μικρός, δεν μπορείς να αντέξεις οικονομικά να αναλάβεις τα ίδια ρίσκα με αυτούς που κάνουν επενδύσεις σε EV τεχνολογία. Η Nissan και η Renault έχουν επενδύσει πολλά, για παράδειγμα και έπρεπε να περιμένουν πολύ καιρό για να δούνε μια ανταπόδοση. Η SsangYong θα μπορούσε να συνεργαστεί με ένα άλλο εμπορικό σήμα, όπως η BMW», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Williams.
 
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά πάντως, η SsangYong έχει αρχίσει τα πρώτα σχετικά test για 100% ηλεκτρικά σε πρότυπα Tivoli.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center