2 φωτογραφίες »

Το Nissan Leaf, που μετρά ήδη 8 χρόνια παρουσίας στην παγκόσμια αγορά, ξεπέρασε τις 300.000 πωλήσεις.

Ξεπέρασε τις 300.000 πωλήσεις το Nissan Leaf

3.072 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2018)

Η Nissan ανακοίνωσε πως το Leaf έσπασε προσφάτως το «φράγμα» των 300.000 πωληθέντων αυτοκινήτων παγκοσμίως, από τότε που το μοντέλο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, το 2010.

Με ανακοίνωσή της η Nissan αποκάλυψε πως το Leaf, το πρώτο στον κόσμο μαζικής παραγωγής και με τις περισσότερες πωλήσεις, αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο ξεπέρασε τις 300.000 πωλήσεις στα οκτώ χρόνια που βρίσκεται στην παγκόσμια αγορά. 

Η νέα δεύτερη γενιά του μοντέλου αναμένεται να διατεθεί στην ελληνική αγορά από τον ερχόμενο Μάιο με τιμή που θα κυμαίνεται κοντά στις 30.000 ευρώ, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Η νέα δεύτερη γενιά του μοντέλου αναμένεται να διατεθεί στην ελληνική αγορά από τον ερχόμενο Μάιο με τιμή που θα κυμαίνεται κοντά στις 30.000 ευρώ, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.


Η δεύτερη γενιά του μοντέλου παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ πρόσφατα έλαβε τιμητική διάκριση στην τελετή παρουσίασης του φετινού CES (Consumer Electronics Show), που διεξήχθη από την Ένωση Τεχνολογιών Καταναλωτών (CES) στο Λας Βέγκας. Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της φίμας, χάρη στις πρωτοποριακές τεχνολογίες  ProPILOT (ProPILOT Assist στις Η.Π.Α.), ProPILOT Park και e-Pedal, οι οδηγοί και οι επιβάτες του νέου Leaf θα αισθάνονται περισσότερη αυτοπεποίθηση, άνεση και ενθουσιασμό στις διαδρομές τους.
 
 
«Αυτοί οι αριθμοί αποδεικνύουν ότι το Nissan Leaf παραμένει το πιο εξελιγμένο αυτοκίνητο στον κόσμο, με την μεγαλύτερη εμβέλεια και με τη μεγαλύτερη διαθεσιμότητα», δήλωσε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της  Nissan,  Daniele Schillaci, συμπληρώνοντας πως «Το νέο Nissan Leaf είναι ο καθρέπτης του Nissan Intelligent Mobility, διότι προσφέρει ακόμα πιο συναρπαστική οδηγική εμπειρία, όπως και βελτιωμένη εμπειρία διαχείρισης, συμβάλλοντας σε έναν καλύτερο κόσμο».
 
Τέλος, υπενθυμίζουμε πως τα πρώτα, νέας γενιάς Nissan Leaf, αναμένεται να παραδοθούν στις  ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ευρώπη εντός του Ιανουαρίου, ενώ στην Ελλάδα θα ξεκινήσει η διάθεση τον ερχόμενο Μάιο με την τιμή του μοντέλου να ξεκινά από τις 32.000 ευρώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto