3 φωτογραφίες »

Πρέπει να περιμένουμε αλλαγές κυρίως στους δύο προφυλακτήρες.

Σε δοκιμές το Fiat 500e

3.500 Επισκέψεις στο άρθρο (17/12/2019)

Το ηλεκτρικό 500ράκι θα λανσαριστεί στην Ευρώπη μέσα στο 2020 και η Fiat έχει μεγάλες προσδοκίες για την εμπορική του πορεία.


Σε δοκιμές για να προλάβει την Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενευης βρίσκεται το νέο 500e στην Γερμανία έχοντας ντυθεί με βαρύ καμουφλάζ για να κρύψει τις αλλαγές που θα έχει στην εμφάνισή του από το τωρινό 500ράκι που προσφέρεται στην αγορά αποκλειστικά με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Το μάτι πέφτει σε έναν περιστροφικό επιλογέα που συνοδεύεται περιμετρικά με μια σειρά από μπουτόν.

Το μάτι πέφτει σε έναν περιστροφικό επιλογέα που συνοδεύεται περιμετρικά με μια σειρά από μπουτόν.


Οι αλλαγές φυσικά δεν θα είναι μεγάλες καθώς η φίρμα θέλει να κρατήσει την σχεδιαστική γλώσσα που έκανε το μοντέλο γνωστό. Πάρα ταύτα πρέπει να περιμένουμε αλλαγές, κυρίως στους δύο προφυλακτήρες.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει μια φωτογραφία που ήρθε στο φως και αποκαλύπτει μέρος της κεντρικής κονσόλας του 500e. Το μάτι πέφτει σε έναν περιστροφικό επιλογέα που συνοδεύεται περιμετρικά με μια σειρά από μπουτόν, δύο από τα οποία έχουν πάνω τους τις ενδείξεις 4WD High και 4WD Auto, κάτι που αποδεικνύει πως το Fiat μπορεί να αναπτύσσει ένα σύστημα τετρακίνησης με ένα ηλεκτρικό μοτέρ σε κάθε άξονα.

Από την άλλη πλευρά, οι ειδικοί θεωρούν πως η Fiat δεν θα τοποθετούσε εκεί το μπουτόν auto start/stop και ότι υπάρχει πιθανότητα τα κουμπιά αυτά να μην έχουν κάποια χρήση. Ακόμα γίνεται λόγος πως ο πίνακας οργάνων, το τιμόνι και η κεντρική οθόνη του infotainment είναι επίσης διαφορετικά από την τωρινή γενιά.

Το 500e θα μπει στην παραγωγή το επόμενο έτος στο εργοστάσιο της φίρμας στο Mirafiori με την Fiat να θέλει να παράγει 80.000 τέτοια αυτοκίνητα/χρόνο. Το μοντέλο θα επιστρέψει και στις ΗΠΑ.
 

PEIRAIOS LEASING
NISSAN