Με ένα νέο διαφημιστικό σποτ η Ford μας έφερε ακόμα πιο κοντά στην κορυφαία ηλεκτρική της πρόταση, τη Mustang Mach-E.

Εμβαθύνει στη Mustang Mach-E η Ford (+vid)

2.723 Επισκέψεις στο άρθρο (17/3/2020)

Η ηλεκτροκίνηση βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο πλάνο των περισσοτέρων εταιρειών κατασκευής αυτοκινήτων και το ίδιο συμβαίνει και στη Ford, η οποία με ένα νέο διαφημιστικό σποτ μας έφερε ακόμα πιο κοντά στην κορυφαία ηλεκτρική της πρόταση, τη Mustang Mach-E.

Το νέο βίντεο που έχει πλέον ανέβει στο κανάλι της μάρκας στο Youtube, εστιάζοντας μέσα και έξω μας δίνει (ακόμα και εξΆ αποστάσεως) μία πιο καλή και λεπτομερή οπτική του νέου μοντέλου της Ford, που αποτελεί το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο που έρχεται για να μπει απέναντι από το Tesla Model Y το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει τις παραδόσεις του.
 
Σε ότι αφορά τα μέρη μας και συγκεκριμένα την ευρωπαϊκή αγοράς, η Mustang Mach-E διατίθεται με δύο επιλογές ως προς τη χωρητικότητα της μπαταρίας ιόντων λιθίου (standard range 75,7 kWh και extended range 98,8 kWh) είτε με κίνηση στους πίσω τροχούς είτε με τετρακίνηση μέσω της χρήσης ηλεκτροκινητήρων σταθερού μαγνήτη. Στην έκδοση extended range και κίνηση στους πίσω τροχούς, η Mustang Mach‑E υπόσχεται με μια φόρτιση ηλεκτρική αυτονομία έως και 600 χιλιόμετρα, σύμφωνα με τον WLTP. Το μοντέλο με την ίδια μπαταρία και κίνηση σε όλους τους τροχούς αναμένεται να αποδίδει ισχύ 337 ίππων και ροπή 565 Nm. Η Ford θα προσφέρει επίσης μία ειδική έκδοση υψηλών επιδόσεων. Η Mustang Mach-E GT προβλέπεται να ολοκληρώνει την επιτάχυνση 0 -100 χλμ/ώρα σε χρόνο μικρότερο των 5 δλ., αποδίδοντας προβλεπόμενη ισχύ 465 ίππων και ροπή 830 Nm.
 
Η Ford δηλώνει ότι η παραγωγή της Mach-E θα ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2020. Τα μοντέλα της πρώτης έκδοσης (First Edition) θα παραδοθούν από τα τέλη του 2020 έως τις αρχές του 2021.

Δείτε το βίντεο
 

NEO TRAFIC
skoda