3 φωτογραφίες »

H ψηφιακή πρόταση της Abimelec Design για την Mustang Mach-E.

Πρώτη βελτίωση για την Mustang Mach-E

3.031 Επισκέψεις στο άρθρο (22/4/2020)

H Abimelec Design παρουσίασε τις αλλαγές που θα έκανε στο μοντέλο, ακόμα και αν αυτό δεν έχει διατεθεί καλά-καλά στην αγορά.

Μπορεί η διάθεση της νέας Ford Mustang Mach-E να μην έχει ακόμη ξεκινήσει, ωστόσο ο σχεδιαστικός οίκος της Abimelec Design έχει ήδη καταλήξει στο πως πρέπει να ενισχυθεί η εμφάνιση του νέου ηλεκτρικού SUV της Ford.

H Abimelec Design παρουσίασε την πρότασή της ψηφιακά προσφέροντας στην Mustang Mach-E χρυσές Volk TE37 ζάντες που είναι ιδιαίτερα αγαπητές στο χώρο των Ιάπωνων βελτιωτών, μειωμένη απόσταση από το έδαφος και νέο χρώμα για το αμάξωμα που πραγματικά του δίνει πολύ διαφορετικό χαρακτήρα.

Yπενθυμίζουμε πως η πρώτη επιλογή RWD Standard Range θα αποδίδει 270 άλογα και 429 Nm ροπής ενώ η RWD Extended Range που θα προσφέρει περισσότερη αυτονομία θα αποδίδει 300 άλογα και 429 Nm ροπής. Όσον αφορά τις τετρακίνητες εκδόσεις, η Standard Range θα αποδίδει 270 άλογα και 580 Nm ροπής και η Εxtended Range 350 άλογα και 580 Nm ροπής. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πως και γιατί η Ford αποφάσισε να αυξήσει κατά 8-11 άλογα την ισχύ των παραπάνω εκδόσεων, το πιθανότερο είναι πάντως υπήρξε κάποια εξέλιξη στην απόδοση των ηλεκτρικών μοτέρ της μάρκας.

Αύξηση στην ισχύ της θα έχει και η GT έκδοση, ωστόσο δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα ακριβή νούμερα. Mέχρι πρότινος, η Mustang Mach-E GT προβλεπόταν να ολοκληρώνει την επιτάχυνση 0 -100 χλμ/ώρα σε χρόνο μικρότερο των 5 δλ., αποδίδοντας 465 ίππους και 830 Νm ροπής. 
 
 

Mercedes
moto