Fiat 500 Hybrid & 500e

5.936 Επισκέψεις στο άρθρο (30/4/2020)

Και ηλεκτρικό, και υβριδικό, και κουκλί: Το Fiat 500 μπορεί να διακρίνεται για την παιχνιδιάρική και trendy εμφάνιση, ωστόσο είναι το μοναδικό μίνι μοντέλο που προσφέρεται με υβριδικό σύστημα κίνησης, αλλά και ως αμιγώς ηλεκτρικό.


Η ανάγκη των κατασκευαστών για εναρμονισμό των μοντέλων, τους με τις καινούριες και συνεχώς πιο αυστηρές προδιαγραφές ρύπων, οδήγησε πολλές εταιρείες να στραφούν προς τον εξηλεκτρισμό, είτε μιλάμε για υβριδικά σύνολα, είτε για αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα. 

Σαφέστατα για μέσα στην πόλη ο ηλεκτρισμός αποτελεί εξαιρετική λύση, ωστόσο από την άλλη, δεν αποφεύγεται ο σκόπελος της φόρτισης, ενώ παράλληλα και το κόστος αγοράς των ηλεκτρικών εξακολουθεί να είναι απαγορευτικό για κάποιους ανθρώπους.

Η Fiat λοιπόν αποφάσισε να προχωρήσει με το εμβληματικό 500, προσφέροντάς το, τόσο ως ήπια υβριδικό, αλλά και ως αποκλειστικά ηλεκτρικό. Το μοντέλο που άλλαξε την πρόσφατη ιστορία της λοιπόν, πλέον θέλει να γίνει και το διαβατήριό της για τη νέα εποχή του εξηλεκτρισμού. Ας δούμε λοιπόν αναλυτικότερα τις εξηλεκτρισμένες εκδόσεις του Fiat 500.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

NEO TRAFIC
skoda