3 φωτογραφίες »

DS 3 Crossback E-Tense Vs Hyundai Kona Electric

22.066 Επισκέψεις στο άρθρο (21/5/2020)

Ανοίγουν… λογαριασμούς: Τα DS 3 Crossback E-Tense και Hyundai Kona Electric είναι τα νεότερα B-SUV της αγοράς και ως ηλεκτρικά έρχονται να αποτελέσουν δυο από τις πλέον ξεχωριστές προτάσεις αυτής.


Η παρουσία των ηλεκτρικών μοντέλων της αγοράς στην μικρή crossover κατηγορία ενισχύεται με την έλευση δύο πολύ δυνατών παικτών σε αυτή παρά τον διαφορετικό προσανατολισμό τους. Έτσι έχουμε το νέο DS 3 Crossback στην ηλεκτρική έκδοση E-Tense από τη μία και το Hyundai Kona Electric από την άλλη. Το μεν DS 3 είναι το πρώτο premium μικρό μοντέλο σε αυτή την κατηγορία με ηλεκτρική έκδοση, ενώ το Hyundai είναι μια πρόταση με πιο mainstream χαρακτήρα που ενισχύει ακόμα περισσότερο την γκάμα του με την αμιγώς ηλεκτρική του έκδοση. Εμείς κάνουμε μια πρώτη παράλληλη παρουσίαση των δύο αυτών μοντέλων που αν και δεν έχουν έρθει ακόμα στη χώρα μας (το Kona αναμένεται μέσα στο Μάιο, ενώ το DS 3 τον επόμενο μήνα) είναι σίγουρο πως θα βάλουν μια έντονη πινελιά στην κατηγορία με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους. Ας τα δούμε όμως αναλυτικά…

Εμφάνιση: Με αλλαγές στη σχεδίαση το Kona, ξεχωριστό και πάλι το DS 3
Εμφανισιακά η ηλεκτρική έκδοση του DS 3 Crossback δεν διαφοροποιείται σε σχέση με τις «συμβατικές» του εκδόσεις, παραμένοντας ιδιαίτερα κομψό αλλά και ξεχωριστό. Όπως και όλη η σειρά DS 3 λοιπόν και η έκδοση E-Tense προβάλλει άμεσα τον εκλεπτυσμένο αλλά και συνάμα δυναμικό χαρακτήρα του διατηρώντας το νεανικό και μυώδες του αμάξωμα.

Η Hyundai από την άλλη διαφοροποιεί την ηλεκτρική έκδοση του Kona από τις υπόλοιπες, εφοδιάζοντάς το με μια πλήρως ανασχεδιασμένη μάσκα από την οποία λείπει ο αεραγωγός. Πέραν αυτού, το ηλεκτροκίνητο crossover εφοδιάζεται με νέες, αποκλειστικά κατασκευασμένες για αυτό ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ενώ όπως και τα συμβατικά Kona έτσι και αυτό προσφέρει μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
test center