2 φωτογραφίες »

Θα θέλατε μια ηλεκτρική Mustang hatchback;

15.255 Επισκέψεις στο άρθρο (13/7/2020)

Αφού το όνομα Mustang δόθηκε σε ένα ηλεκτρικό crossover, γιατί να μην γίνει το ίδιο για ένα hatchback; Πώς σας φαίνεται;


H Ford Mustang Mach-E είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό χάρη στον συνδυασμό του θρυλικού ονόματος Mustang με την ηλεκτρική ενέργεια και τα crossover χαρακτηριστικά του.

Οι σχεδιαστές του ανεξάρτητου σχεδιαστικού οίκου KDesign AG λοιπόν ετοίμασαν και παρουσίασαν μια νέα πρόταση για μια ακόμη προσθήκη στην γκάμα της Mustang. Ιδού η ηλεκτρική Μustang Mach-E hatchback.

Όπως βλέπτε στις εικόνες, το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου έχει υιοθετήσει ατόφια την σχεδίαση του crossover αλλά από τις δεύτερες κολώνες και πίσω, η σχεδίαση του μοντέλου αλλάζει αρκετά. Το πίσω μέρος συγκεκριμένα, λαμβάνει τα φωτιστικά σώματα του crossover ενώ βλέπουμε και μια μεγάλη αεροτομή στο τέλος της οροφής που ενισχύει τα σπορτίφ χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου.

Όταν έρθει στην αγορά στα τέλη του 2020, η Mustang Mach-E θα διατίθεται με δύο επιλογές ως προς τη χωρητικότητα της μπαταρίας ιόντων λιθίου (standard range 75,7 kWh και extended range 98,8 kWh) είτε με κίνηση στους πίσω τροχούς είτε με τετρακίνηση μέσω της χρήσης ηλεκτροκινητήρων σταθερού μαγνήτη. Στην έκδοση extended range και κίνηση στους πίσω τροχούς, η Mustang Mach‑E αναμένεται να εξασφαλίζει με μια φόρτιση ηλεκτρική αυτονομία έως και 600 χιλιόμετρα, σύμφωνα με τον WLTP. Το μοντέλο με την ίδια μπαταρία και κίνηση σε όλους τους τροχούς αναμένεται να αποδίδει ισχύ 337 ίππων και ροπή 565 Nm. Η Ford θα προσφέρει επίσης μία ειδική έκδοση υψηλών επιδόσεων. Η Mustang Mach-E GT προβλέπεται να ολοκληρώνει την επιτάχυνση 0 -100 χλμ/ώρα σε χρόνο μικρότερο των 5 δλ., αποδίδοντας προβλεπόμενη ισχύ 465 ίππων και ροπή 830 Nm.

Θα κατασκευαστεί άραγε μια Mustang Μach-E hatchback; Οι πιθανότητες φυσικά δεν είναι πολλές αφού, η Ford έχει στην γκάμα της το δημοφιλές Focus για την αγορά της Ευρώπης στην κατηγορία των μικομεσαίων.
 
 

Toyota
moto