4 φωτογραφίες »

Η νέα Mustang Mach-E GT είναι εξοπλισμένη με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα.

Η Ford Mustang Mach-E GT «καλπάζει» με 465 ίππους

8.111 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2020)

Στην επίσημη παρουσίαση της νέας Mustang Mach-E GT για την αγορά της Ευρώπης προχώρησε η Ford, κάνοντας τις πρώτες συστάσεις με τη κορυφαία έκδοση της ηλεκτρικής της ναυαρχίδας.


Η νέα Mustang Mach-E GT είναι εξοπλισμένη με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο τετρακίνηση. Η ισχύς της ανέρχεται στους 465 ίππους και τα 830 Nm ροπής με το 0-100 χλμ./ώρα να γίνεται μέσα σε 3,7 δευτερόλεπτα. Μάλιστα η Ford υπογραμμίζει πως ο χρόνος αυτός είναι ισάξιος με αυτόν του αντίπαλού του, Tesla Model Y, ενώ σημειώνει πως η τελική ταχύτητα έχει περιοριστεί στα 200 χλμ./ώρα.
 
Αναφορικά με την αυτονομία της Mach-E GT, η αμερικανική εταιρεία μέσω της μπαταρίας 88 kWh υπόσχεται 499 χιλιόμετρα με μία φόρτιση, ενώ επί τη ευκαιρία γνωστοποιεί πως η Mustang Mach-E που χρησιμοποιεί την ίδια extended-range μπαταρία μπορεί να διανύσει με μία φόρτιση έως και 540 χιλιόμετρα σύμφωνα με τον WLTP.
 
Επιστρέφοντας στην Mach-E GT το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με την προσαρμοζόμενη ανάρτηση MagneRide, ενώ διαθέτει ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών συνδυασμένες με ένα ισχυρό σύστημα πέδησης με κόκκινες δαγκάνες, ενώ το εξωτερικό μπορεί να βαφτεί σε δύο χρώματα «Grabber Blue» (μπλε) και «Cyber ​​Orange» (πορτοκαλί).
 
Στο εσωτερικό τα σπορ καθίσματα και το τιμόνι καλυμμένο με σουέτ δέρμα είναι τα πρώτα που συναντά κανείς. Από κει και πέρα όπως όλες οι Mustang Mach-E, έτσι και η GT έχει μία τεράστια οθόνη HD 15,5 ιντσών.
 
Όσοι αποκτήσουν την Ford Mustang Mach-E GT θα έχουν δωρεάν πρόσβαση πέντε ετών στο δίκτυο φόρτισης FordPass, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να βρουν, να οδηγηθούν και να πληρώσουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν περισσότεροι από 155.000 σταθμοί φόρτισης σε όλη την Ευρώπη, με μία μόνο εφαρμογή. Οι ιδιοκτήτες των Mach-E θα έχουν επίσης δωρεάν πρόσβαση ενός έτους στο δίκτυο γρήγορων φορτιστών της Ionity.

Η νέα Mustang Mach-E GT αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της προς τα τέλη του 2021. 

Mercedes
moto