Πρώτη δοκιμή: Νέο Peugeot e-2008
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρώτη δοκιμή: Νέο Peugeot e-2008

53.221 Επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2020)

Το Peugeot 2008 αποκτά και αυτό την πολύ ενδιαφέρουσα αμιγώς ηλεκτρική του έκδοση που τονίζει τον ξεχωριστό και premium χαρακτήρα του.

H γκάμα των εξηλεκτρισμένων μοντέλων της Peugeot ενισχύεται με την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του 2008 που ονομάζεται e-2008. Μαζί με το e-208 στο οποίο βασίζεται, είναι τα μοναδικά αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα με αστικό χαρακτήρα της εταιρείας, επιλέγοντας να εφοδιάσει τα μεγαλύτερα μοντέλα της (3008 και 508) με Plug-in Hybrid τεχνολογία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


To e-2008 λοιπόν χαρακτηρίζεται από την γνώριμη πλέον ηλεκτρική αίσθηση, συνδυάζοντάς την με την ξεχωριστή του εμφάνιση και τον premium χαρακτήρα του, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό και σύγχρονο σύνολο που αποδεικνύεται ιδιαίτερα ευχάριστο στην καθημερινή συμβίωση μαζί του, τόσο μέσω της πληρότητάς του, όσο και μέσω της επάρκειας της αυτονομίας του. 

Εμφάνιση: Eλάχιστες διαφορές, παραμένει ξεχωριστό
Αισθητικά, η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Peugeot e-2008 διαφοροποιείται από την ανασχεδιασμένη εμπρόσθια μάσκα στο χρώμα του αμαξώματος και τα λογότυπα της έκδοσης στα εμπρός φτερά και στο πίσω μέρος. Κατά τα άλλα εξακολουθεί να παρουσιάζει το δυναμικό του στυλ με κομψά στοιχεία εμφάνισης και τον εκλεπτυσμένο του χαρακτήρα, αποτελώντας και σε αυτή την έκδοση ένα ιδιαίτερα όμορφο και ξεχωριστό μοντέλο της κατηγορίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center