6 φωτογραφίες »

Οpel Corsa βενζίνης με 130 PS ή Corsa-e με 136 PS;

101.142 Επισκέψεις στο άρθρο (14/11/2020)

Ανάμεσα σε δύο κόσμους: Οpel Corsa με κινητήρα βενζίνης 130 ίππων ή ηλεκτρικό με 136 ίππους; Ποια είναι τα κοινά στοιχεία και ποιες οι διαφορές των δύο αυτών Corsa; Τελικά, ποιο από τα δύο αξίζει να αγοράσεις αυτή τη στιγμή;


Το Opel Corsa είναι ένα από τα ικανότερα μικρά της αγοράς και διακρίνεται για την πληρότητα της γκάμας του, αφού διατίθεται τόσο με κινητήρες βενζίνης και diesel αλλά και ως αμιγώς ηλεκτρικό. Με την ηλεκτροκίνηση να μπαίνει πιο γρήγορα πλέον στη ζωή μας, επιχειρούμε μια «συγγενική» αντιπαράθεση των δύο πιο κοντινών σε απόδοση εκδόσεων του Corsa. Πρόκειται για το Corsa με τον κινητήρα βενζίνης των 1,2 λίτρων και απόδοση 130 ίππους και το ήσυχο ηλεκτρικό αδελφάκι του, το Corsa-e με απόδοση 136 ίππους. 

Eμφάνιση: Πιο σπορ το Corsa 1,2 GS Line, πιο elegant το Corsa-e
H εμφάνιση των δύο Opel Corsa διαφέρει ελάχιστα και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως πρόκειται για διαφορετικές εξοπλιστικές εκδόσεις. Στην ουσία, το Corsa ανεξαρτήτως έκδοσης έχει μια όμορφη, νεανική και κομψή εικόνα, ωστόσο στην περίπτωση του ηλεκτρικού αυτή εκφράζει ένα πιο εκλεπτυσμένο προφίλ (ακόμα περισσότερο στην έκδοση Elegance που βλέπετε εδώ), ενώ το βενζινοκίνητο που είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο εξοπλιστικό επίπεδο GS Line προβάλλει ένα σαφώς πιο επιθετικό και σπορ αισθητικό προφίλ. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
moto