5 φωτογραφίες »

Δοκιμή: Νέα Mercedes CLA 250 e Plug-in Hybrid

93.889 Επισκέψεις στο άρθρο (25/3/2021)

Μετά την Plug-In Hybrid έκδοση της χάτσμπακ A-Class, η Mercedes-Benz εφοδιάζει με το αντίστοιχο σύνολο και την CLA συμπληρώνοντας τη γκάμα των εξηλεκτρισμένων μοντέλων της.

Η Μercedes-Benz έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι της ηλεκτροκίνησης, διαθέτοντας όλες τις «παραλλαγές» της. Ολη η γκάμα της διαθέτει ηλεκτρικά, ήπια υβριδικά, υβριδικά και Plug-In Hybrid μοντέλα, με την τελευταία τεχνολογία να περνάει τώρα και στην μικρότερη A-Class. Μετά λοιπόν την PHEV Α 250 e (χάτσμπακ και σεντάν) σειρά παίρνουν και οι εκδόσεις CLA (Coupe και Shooting Brake) και GLA συμπληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την γκάμα της A-Class και δίνοντας έτσι ακόμα περισσότερες επιλογές στον υποψήφιο αγοραστή. Η CLA 250 e που δοκιμάζουμε αποδίδει συνδυαστικά 218 ίππους, προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις και χαμηλές τιμές κατανάλωσης αναλογικά και μπορεί να διανύσει έως 75 χλμ. με χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας των μπαταριών της, ενώ κοστίζει από 47.190 ευρώ. Με λιανική τιμή προ φόρων δε, κάτω από 40.000 ευρώ (35.884 ευρώ) και εκπομπές CO2 μόλις 25 γρ./χλμ., αποτελεί μια ιδιαίτερα αξιόλογη επιλογή για εταιρικό αυτοκίνητο.  

Εντυπωσιακή και σε αυτή της την έκδοση
Η Mercedes CLA 250 e δεν διαφέρει αισθητικά από τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου, παραμένοντας κομψή συνδυάζοντας τον έντονα δυναμικό χαρακτήρα του 4θυρου κουπέ αμαξώματός της με την εκλεπτυσμένη αισθητική του. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

ELASTIKA 2024
moto