4 φωτογραφίες »

Η τιμολόγηση δεν έχει ανακοινωθεί.

Ανανέωσε το Kona Electric η Hyundai

4.302 Επισκέψεις στο άρθρο (11/11/2020)

Η Hyundai πριν από λίγο καιρό είχε προχωρήσει στην ανανέωση του Kona και σήμερα ήρθε η σειρά του αμιγώς ηλεκτρικού Kona Electric να περάσει από την ίδια ακριβώς διαδικασία.


Ξεκινώντας από το εξωτερικό μέρος, είναι εμφανές πως οι αλλαγές που έγιναν στο ηλεκτρικό μοντέλο, μιμούνται αυτές των άλλων εκδόσεων στη γκάμα του κορεατικού SUV. Ως εκ τούτου, το  μπροστινό άκρο έχει τροποποιηθεί με νέους προβολείς και φώτα ημέρας LED. Η μάσκα έχει επίσης αλλάξει και το μπροστινό μέρος διαθέτει ασύμμετρη θύρα φόρτισης.
 
Επιπλέον αλλαγές περιλαμβάνουν σατέν διακοσμητικά χαρακτηριστικά στο κάτω μέρος του μπροστινού προφυλακτήρα, νέα πίσω φώτα και έναν ανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα.  Να σημειωθεί πως όλα τα παραπάνω έχουν συντελέσει στην επιμήκυνση του αμαξώματος κατά 40 χιλιοστά σε σχέση με το παλιό πλέον Kona Electric.
 
Η τροφοδοσία του μοντέλου γίνεται από μία μπαταρία 64 kWh σε συνδυασμό με έναν μόνο ηλεκτρικό κινητήρα που παρέχει 204 ίππους και 395 Nm ροπής.  Ο συνδυασμός αυτός δίνει στο Kona Electric 484 χιλιόμετρα αυτονομία κίνησης (WLTP). Παρούσα και μία μπαταρία 39.2 kWh που δίνει αυτονομία 305 χιλιομέτρων.  Μιλώντας για τη μεγαλύτερη επιλογή μπαταρίας, όταν συνδέεται με φορτιστή 50 kW, μπορεί να φορτιστεί από το 10% έως το 80% σε 64 λεπτά. Η ίδια διαδικασία χρειάζεται 47 λεπτά με φορτιστή 100 kW.
 
Περνώντας στο εσωτερικό να πούμε πως και εκεί έχουν υπάρξει αλλαγές και περιλαμβάνουν ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών και μια οθόνη αφής για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης ίδιου μεγέθους. Υπάρχει επίσης ένα νέο σύστημα φωτισμού περιβάλλοντος. Φυσικά όλα τα μοντέλα Kona Electric διαθέτουν την ολοκληρωμένη σουίτα ασφαλείας της Hyundai, SmartSense με πλήθος τεχνολογιών υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού.
 
Το ανανεωμένο Hyundai Kona Electric θα φτάσει στις αγορές το επόμενο έτος. Η τιμολόγηση δεν έχει ανακοινωθεί.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda