7 φωτογραφίες »

Nέο Nissan LEAF10

4.507 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2021)

Αυτή είναι η επετειακή έκδοση που λανσάρει η Nissan για να γιορτάσει τα 10 χρόνια παραγωγής του LEAF.

Η Nissan λανσάρει στην Ευρώπη το LEAF10, μια ειδική έκδοση του γνωστού ηλεκτρικού αυτοκινήτου, για να γιορτάσει τα 10 επιτυχημένα χρόνια πωλήσεων του πρώτου ηλεκτρικού μαζικής παραγωγής στον κόσμο.

Διαθέσιμο σε ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες από τον Φεβρουάριο, το LEAF10  λανσάρει ένα νέο τολμηρό χρώμα αμαξώματος που συνδυάζεται με νέες λεπτομέρειες στον εξωτερικό του σχεδιασμό. Συγκεκριμένα, η έκδοση αυτή έχει εμπνευστεί από το νέο Ariya, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό coupe crossover της φίρμας και εξοπλίζεται με ένα εντυπωσιακό και περίπλοκο μοτίβο Kumiko που στους καθρέφτες, την οροφή και το πορτ-παγκάζ. Το μοτίβο συμπληρώνει τέλεια το «LEAF10», το οποίο είναι τοποθετημένο υπερήφανα στην κολόνα C.

Το LEAF10 προσφέρει περισσότερο τεχνολογικό εξοπλισμό όπως Wi-Fi στην καμπίνα του αυτοκινήτου για την διασκέδαση όλων των μελών της οικογένειας (μπορούν να συνδεθούν έως και 7 συσκευές), ενώ διαθέτει επίσης τις βραβευμένες τεχνολογίες ProPILOT και e-Pedal.

Ακόμα, με την εφαρμογή NissanConnect, οι ιδιοκτήτες μπορούν να ελέγχουν από μακριά βασικές λειτουργίες - όπως το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας. Οι οδηγοί μπορούν επίσης να προθερμάνουν την καμπίνα πριν μπουν μέσα στο αυτοκίνητό τους, να ορίσουν το χώρο μέσα στον οποίο μπορεί να κινηθεί το αυτοκίνητο ή την μέγιστη επιτρεπόμενη ταχύτητά του, όταν αυτό οδηγείται από κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας ή κάποιο άλλο πρόσωπο.

SPRING SEAT
NISSAN