Έρχεται έκδοση βαν του ηλεκτρικού Fiat 500

2.091 Επισκέψεις στο άρθρο (14/4/2021)

Μία έκδοση βαν του αμιγώς ηλεκτρικού Fiat 500 αναμένεται να λανσάρει το προσεχές διάστημα η ιταλική φίρμα, επεκτείνοντας έτσι τη γκάμα του δημοφιλούς μοντέλου και στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών!


Τα ηλεκτρικά πλάνα της Fiat για το 500 δεν τελειώνουν στην επιβατική έκδοση του μοντέλου, καθώς σύντομα θα υπάρξει και μία έκδοση βαν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το εξωτερικό, ένας εκπρόσωπος της Fiat επιβεβαίωσε την επαγγελματική έκδοση του δημοφιλούς ιταλικού αυτοκινήτου, υπογραμμίζοντας πως παρά το γεγονός πως θα πρόκειται για ένα εξειδικευμένο προϊόν, θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο τις πωλήσεις του νέου 500.
 
Το νέο χωρίς ρύπους βαν, θα είναι εξοπλισμένο αποκλειστικά με μπροστινά καθίσματα και μέσω ενός διαχωριστικού φορτίου θα ξεχωρίζει το χώρο φόρτωσης. Μάλιστα σε παρουσίαση που έγινε στους προμηθευτές της μάρκας τον Μάρτιο, ειπώθηκε πως το μοντέλο θα κάνει φέτος την εμφάνισή του.
 
Το 500 δεν θα είναι το μοναδικό μοντέλο που θα έχει έκδοση βαν, καθώς θυμίζουμε πως το ίδιο έχει κάνει και η Renault με το αμιγώς ηλεκτρικό Zoe, πουλώντας στη Γαλλία το 2020 1.599 μονάδες.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετές εταιρείες πιστεύουν πως τα μικρά ηλεκτρικά βαν αναμένεται να είναι όλο και πιο δημοφιλή στην Ευρώπη, καθώς ολοένα και περισσότερες πόλεις περιορίζουν την πρόσβαση σε οχήματα με κινητήρες εσωτερικής καύσης, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η ζήτηση για τα ηλεκτρικά. Άλλωστε μάρκες όπως η Renault, η Peugeot, η Citroen και η Opel έχουν πλέον στις γκάμες τους ηλεκτρικές εκδόσεις των βαν που διαθέτουν προς πώληση.
 
Όταν η ηλεκτρική βαν έκδοση του 500 κάνει το ντεμπούτο της θα είναι η τέταρτη παραλλαγή του μοντέλου, ακολουθώντας το τρίθυρο hatchback, το κάμπριο και το 3+1 που χαρακτηρίζεται από τη πρόσθετη ανάστροφη πίσω πόρτα.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto