3 φωτογραφίες »

Το ψηφιακό σχέδιο του kolesa.ru για το νέο SUV της Ford.

Την «baby» Mustang Μach-E ετοιμάζει η Ford

4.855 Επισκέψεις στο άρθρο (17/6/2021)

Το νέο ηλεκτρικό της Ford θα έχει στοιχεία από τη Mustang Mach-E αλλά και 27άρα οθόνη για το σύστημα ψυχαγωγίας.

Η Ford εργάζεται πάνω στην κατασκευή ενός νέου SUV που θα βασίζεται πάνω στην καινούρια πλατφόρμα MEB του Volkswagen Group αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα με σκοπό να το διαθέσει μέσα στα επόμενα χρόνια στην Ευρώπη, πιθανότατα το 2023.


Η Mustang Mach-E.

Η Mustang Mach-E.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το >>
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook >>


H συμφωνία που είχαν υπογράψει οι δύο εταιρείες προέβλεπε πως η Ford θα δώσει στην Volkswagen την αρχιτεκτονική των pick-up και του Transit van, ώστε οι Γερμανία να κατασκευάσουν πάνω τους τα δικά τους μοντέλα. Έτσι αναμένουμε πως το επόμενο Amarok θα έχει αρκετά κοινά στοιχεία με το Ford Ranger ενώ πρέπει να περιμένουμε και ένα καινούριο van από την VW. Από την πλευρά τους, οι Γερμανοί έδωσαν στην Ford πρόσβαση στην MEB πλατφόρμα τους, όπως αναφέραμε πάραπάνω.

To εσωτερικό του Evos με την 27 ιντσών οθόνη.

To εσωτερικό του Evos με την 27 ιντσών οθόνη.


Το όνομα που θα έχει το μοντέλο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ωστόσο γνωρίζουμε πως θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο της Ford στην Κολωνία της Γερμανίας, το οποίο αυτή την στιγμή αναβαθμίζεται σημαντικά για να γίνει το «Κέντρο Εξηλεκτρισμού» της Ford στην Γηραιά Ήπειρο. Το  SUV της Ford θα γίνει το πρώτο μοντέλο που θα κατασκευαστεί εκεί.

Αυτή την στιγμή η Ford προσφέρει ήδη τη Mustang Mach-E, ωστόσο το νέο SUV της φίρμας λέγεται πως θα είναι πιο μικρό σε μέγεθος, με μήκος πολύ κοντά στο Volkswagen ID.4, το οποίο βασίζεται επίσης στην MEB πλατφόρμα.

Επειδή δεν υπάρχουν ακόμη επαληθευμένες πληροφορίες σχετικά με την εμφάνιση του μελλοντικού crossover της Ford, οι σχεδιαστές του kolesa.ru παρουσίασαν την δική τους πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το νέο μικρό SUV της Ford. Kρίνοντας από την εικόνα, το νέο SUV θα μπορούσε να δανειστεί στοιχεία από το νέο Evos που προορίζεται για την κινεζική αγορά, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να δούμε κάποια κοινά σχεδιαστικά στοιχεία με το μεγάλο της «αδελφάκι» Mustang Mach-E.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν πως η καμπίνα του ηλεκτρικού της Ford θα μοιάζει πολύ στο Evos. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να περιμένουμε πως το νέο ηλεκτρικό crossover της Ford θα λάβει 12,3 ιντσών πίνακα οργάνων και, δίπλα του, μια οθόνη 27 ιντσών για το σύστημα infotainenment με λογισμικό SYNC4.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται σύντομα.
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το >>
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook >>

Toyota
test center