4 φωτογραφίες »

Οι τιμές της Ford Mustang Mach-E στην Ελλάδα

5.333 Επισκέψεις στο άρθρο (2/7/2021)

Διαθέσιμη και στη χώρα μας είναι πλέον η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E, με την ελληνική αντιπροσωπεία να ανακοινώνει τις τιμές και τις εκδόσεις του χωρίς ρύπους SUV.

Η Ford επεκτείνει την «οικογένεια» Mustang για πρώτη φορά μετά από 55 χρόνια, φέρνοντας το διάσημο «pony» στην ηλεκτρική εποχή. Η νέα Mustang Mach-E, είναι ένα ολοκαίνουργιο, πλήρως ηλεκτρικό SUV, το οποίο πλέον, είναι διαθέσιμο για παραγγελία στη χώρα μας με απόδοση έως 351 ίππους και αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία που φτάνει έως τα 610 χιλιόμετρα σύμφωνα με τον κύκλο δοκιμών WLTP.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Οι εκδόσεις της νέας Mustang Mach-E που είναι διαθέσιμες για παραγγελία στην Ελλάδα περιλαμβάνουν πισωκίνητες (RWD) και τετρακίνητες (AWD) εκδόσεις με μπαταρία ιόντων λιθίου Standard Range (SR) χωρητικότητας 75kWh, ή Extended Range (ER) 98kWh. Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό και καλύπτονται από την 8ετή εγγύηση Ford Protect.
 
Η αρχική τιμή της Mustang Mach-E στην Ελλάδα ορίζεται στις 57.587 ευρώ (51.587 ευρώ με επιδότηση) και αφορά το πισωκίνητο μοντέλο με μπαταρία 75kWh, 269 ίππους, 430 Νm ροπής και αυτονομίας της τάξης των 470 χλμ. Ακολουθεί το επίσης πισωκίνητο μοντέλο με μπαταρία 98kWh, 294 ίππους, 430 Nm ροπής και κορυφαία αυτονομία 610 χλμ. με κόστος από 62.959 ευρώ. Στη συνέχεια η πρώτη τετρακίνητη επιλογή ακολουθεί τα χαρακτηριστικά της βασικής πισωκίνητης, ωστόσο ανεβάζει τη ροπή στα 580 Nm. Η αυτονομία της είναι στα 410 χλμ. και το κόστος απόκτησης από 63.474 ευρώ. Τέλος η κορυφαία εν ελλάδι έκδοση συνδυάζει τετρακίνηση, μπαταρία 98kWh, 351 ίππους, 580 Nm ροπής και 540 χλμ. αυτονομία με τιμή εκκίνησης τις 68.712 ευρώ.     
 
Από κει και πέρα να σημειωθεί πως η ηλεκτρική Mustang Mach-E είναι εξοπλισμένη με σύστημα φόρτισης που επιτρέπει τη σύνδεσή της σε απλή οικιακή πρίζα, βιομηχανική πρίζα, ειδικό φορτιστή τοίχου (wallbox), αλλά και δημόσιους σταθμούς φόρτισης εναλλασσόμενου ή συνεχούς ρεύματος (AC ή DC)με ισχύ έως 150kW. O μέγιστος ρυθμός φόρτισης πραγματοποιείται σε φορτιστή ταχείας φόρτισης συνεχούς ρεύματος. Σε αυτή την περίπτωση σύμφωνα με τη μάρκα, 10 μόλις λεπτά φόρτισης αρκούν ώστε η Mustang Mach-E να προσθέσει επιπλέον 119 χιλιόμετρα αυτονομίας, ενώ για την φόρτιση της μπαταρίας από 10% σε 80% απαιτείται μόλις μία ώρα φόρτισης (για την έκδοση StandardRange).
 
Κλείνοντας, να πούμε πως μέρος του πλουσιοπάροχου βασικού εξοπλισμού είναι: ζάντες 18 ιντσών, προβολείς LED μπροστά και πίσω, παθητικό σύστημα εισόδου και εκκίνησης μέσω κινητού τηλεφώνου (PaaK) που περιλαμβάνει πληκτρολόγιο αφής στην κολώνα B, 7-ψήφιος κωδικός πρόσβασης, B&O Ηχοσύστημα 10 ηχείων, αυτόματη ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα χώρου αποσκευών, αυτόματο σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης, φωτοχρωματικός εσωτερικός καθρέφτης, αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, θύρες USB, μία πρίζα 12 V στην κεντρική κονσόλα & μία πρίζα 12 V στον χώρο αποσκευών, θερμαινόμενο τιμόνι, ασύρματη επαγωγική φόρτιση συσκευών, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού, οδήγηση μόνο με ένα πεντάλ, σύστημα ελέγχου πρόσφυσης TractionControl (ETC) και σύστημα ελέγχου ευστάθειας StabilityControl (ESC), Ford MyKey 2 – σύστημα παραμετροποίησης ρυθμίσεων του αυτοκινήτου ανάλογα με το κλειδί που χρησιμοποιείται, e-Call  (Κλήση έκτακτης ανάγκης), προσαρμοζόμενο Cruise Control, σύστημα πλοήγησης, ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,2" και ψηφιακή κεντρική οθόνη αφής 15,5" (με δυνατότητα διαμόρφωσης και ασύρματης ενημέρωσης Over-the-Air (OTA) και πολλά ακόμα σύστημα υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού αλλά και αξεσουάρ άνεσης.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO PROACE
skoda