3 φωτογραφίες »

Το Ford Kuga είναι το best seller στα Plug-in υβριδικά

4.837 Επισκέψεις στο άρθρο (25/8/2021)

Το Ford Kuga ήταν το Plug-In Hybrid μοντέλο που, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021, σημείωσε τις περισσότερες πωλήσεις ανεξαρτήτως κατηγορίας σε όλη την Ευρώπη.

Το Ford Kuga Plug-In Hybrid ήταν το δημοφιλέστερο σε πωλήσεις PHEV ανεξαρτήτως κατηγορίας σε όλη την Ευρώπη κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2021. Το SUV της Ford κατέγραψε περισσότερες πωλήσεις τον Ιούνιο από οποιονδήποτε προηγούμενο μήνα – πάνω από 6.300 οχήματα, και τώρα υπερβαίνει σε πωλήσεις όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις τη οικογένειας Kuga συνολικά. Τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο, η Ford πούλησε σχεδόν 16.000 Kuga Plug-In Hybrid, ξεπερνώντας για την ίδια χρονική περίοδο τον πλησιέστερο ανταγωνιστή του κατά ένα τρίτο και πλέον.

Οι οδηγοί του Kuga Plug-In Hybrid σε όλη την Ευρώπη έχουν καλύψει μέχρι τώρα το 49% της συνολικής χιλιομετρικής απόστασης χρησιμοποιώντας ενέργεια αποκλειστικά από την μπαταρία που φορτίζεται από εξωτερική πηγή.

Οι οδηγοί του Kuga Plug-In Hybrid σε όλη την Ευρώπη έχουν καλύψει μέχρι τώρα το 49% της συνολικής χιλιομετρικής απόστασης χρησιμοποιώντας ενέργεια αποκλειστικά από την μπαταρία που φορτίζεται από εξωτερική πηγή.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Οι πωλήσεις plug-in υβριδικών και αμιγώς ηλεκτρικών επιβατικών οχημάτων εκτινάσσονται σε όλη την Ευρώπη καθώς πλέον, τα μοντέλα με plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης αποτελούν το 8,4% των Ευρωπαϊκών πωλήσεων καινούργιων οχημάτων κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου φέτος, επίδοση αυξημένη άνω του 255% συγκριτικά με την ίδια περίοδο πέρσι. «Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι πελάτες μας αγοράζουν υβριδικά οχήματα για να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης και σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα οι κάτοχοι του Kuga Plug-In Hybrid επιδιώκουν να χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους σε EV mode όσο περισσότερο γίνεται» δήλωσε ο Roelant de Waard, general manager, Passenger Vehicles, Ford Ευρώπης. «Έχουμε δεσμευτεί σε ένα εξηλεκτρισμένο μέλλον για τη Ford, και το γεγονός ότι το Kuga είναι το Νο1 σε πωλήσεις PHEV αποδεικνύει ότι οι πελάτες μας θέλουν να μας ακολουθήσουν σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι.»
 
Η χρήση Kuga Plug-In Hybrid από τους πελάτες:
Ανωνυμοποιημένα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο που έχει συγκεντρώσει η Ford για περαιτέρω κατανόηση και βελτιστοποίηση της εμπειρίας ιδιοκτησίας των PHEV οχημάτων απέφεραν χρήσιμες πληροφορίες όπως:
  • Οι οδηγοί χρησιμοποιούν σε αξιοσημείωτο βαθμό της δυνατότητες ηλεκτροκίνησης του Kuga Plug-In Hybrid. Σχεδόν η μισή (49%) από τη συνολική διανυθείσα απόσταση φέτος καλύφθηκε με χρήση εξωτερικής πηγής φόρτισης.
  • Πάνω από τα δύο τρίτα των διαδρομών των κατόχων Kuga Plug-In Hybrid είναι μικρότερες, όπως τοπικές διαδρομές έως 50 km ή και λιγότερο που μπορούν να ολοκληρωθούν με χρήση ενέργειας από μία εξωτερικά φορτιζόμενη μπαταρία.
  • Οι πελάτες νιώθουν αυτοπεποίθηση από τη χρήση της τεχνολογίας της μπαταρίας και μπορούν να έχουν τακτική πρόσβαση σε σημεία φόρτισης. 
  • Οι πελάτες αξιοποιούν την ολονύκτια φόρτιση και τα οικονομικότερα νυχτερινά τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος για μείωση του λειτουργικού κόστους.
Χρησιμοποιώντας έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2.5L που λειτουργεί σύμφωνα με τον κύκλο Atkinson, σε συνδυασμό με έναν ηλεκτροκινητήρα-γεννήτρια και μπαταρία ιόντων λιθίου 14,4 kWh, το Kuga Plug-In Hybrid προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία έως 56 km (WLTP), κατανάλωση από 1,4 l/100 km, βάσει του ίδιου πρωτοκόλλου και εκπομπές CO2 από 32 g/km. Το όχημα μπορεί να φορτίζεται από εξωτερική παροχή μέσω μια τοποθετημένης στο πλάι θύρας φόρτισης στο αριστερό εμπρός φτερό.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto