Η Taycan «χάνει» μόνο από τα SUV της Porsche

Η Taycan «χάνει» μόνο από τα SUV της Porsche

2.562 Επισκέψεις στο άρθρο (18/10/2021)

Κυρίαρχη σε πωλήσεις στην γκάμα της Porsche είναι η αμιγώς ηλεκτρική Taycan, αφού το χωρίς ρύπους σπορ μοντέλο έχει καταφέρει να προσπεράσει όλα τα μοντέλα της γερμανικής μάρκας, πλην των SUV.

Τα SUV μοντέλα φαντάζουν ανίκητα ακόμα και σε μάρκες που δεν απευθύνονται στο ευρύ κοινό, όπως για παράδειγμα η Porsche, ωστόσο στην περίπτωση της γερμανικής μάρκας, αμέσως μετά, η σκυτάλη ως το best-seller μοντέλο της περνάει στα χέρια της ηλεκτρική Taycan, η οποία πουλάει σαν τρελή!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Η Taycan χάνει μόνο από τα SUV

Σύμφωνα με τα στοιχεία της μάρκα, κατά τους πρώτους εννέα μήνες του έτους, η Porsche παρέδωσε 28.640 Taycan, πράγμα που σημαίνει ότι ξεπέρασε την 911 με 27.972 μονάδες. Η Taycan ήταν δημοφιλέστερη και από την Panamera με 20.275 πωλήσεις, καθώς και από τις 718 Cayman και Boxster μαζί που με 15.916.
 

Πρωτιά για Cayenne, κοντά η Macan

Όπως προαναφέραμε, τα SUV και στις τάξεις της Porsche συγκέντρωσαν την μερίδα του λέοντος σε ότι αφορά τις πωλήσεις από τον Γενάρη έως και τον Σεπτέμβρη του 2021. Οι πωλήσεις της Cayenne ξεπέρασαν τις 62.451 μονάδες, ενώ η Macan ακολούθησε με 61.944 παραδόσεις. Οι συνολικές πωλήσεις σημείωσαν αύξηση 13 %, χάρη στις αυξήσεις κάθε αγοράς.
 

Αυξητική η τάση στις αγορές

Οι πωλήσεις στις ΗΠΑ ήταν ιδιαίτερα υψηλές. Η αυτοκινητοβιομηχανία κατάφερε να παραδώσει 51.615 οχήματα στην αγορά μεταξύ Ιανουαρίου και Σεπτεμβρίου, αύξηση 30 % σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, η οποία επηρεάστηκε από την πανδημία του COVID-19. Η πρόοδος ήταν ισχυρή σε ολόκληρη την Αμερική, καθώς η εταιρεία πούλησε 63.025 οχήματα, αύξηση 29 τοις εκατό. Αύξηση ωστόσο σημειώθηκε και στην κορυφαία αγορά του πλανήτη, την Κίνα (11%), με την Porsche να παραδίδει 69.789 οχήματα τα τρία πρώτα τρίμηνα του 2021.  

Υψηλές «πτήσεις» στις πωλήσεις της ηλεκτρικής Porsche!
-Η Taycan άφησε πίσω της τις Panamera, 718 Cayman και Boxster!
-Πρώτη σε πωλήσεις της μάρκα η Cayenne.
-Ακολουθεί κατά πόδας η Macan.
-Τι έχουν τα SUV και πουλάνε σαν τρελά;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto