Οι πρώτες φωτογραφίες της C63 AMG Black Series Coupe που μόλις διέρρευσαν
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι πρώτες φωτογραφίες της C63 AMG Black Series Coupe που μόλις διέρρευσαν

Mercedes C63 AMG Black Series Coupe

(9/7/2011)

Πρόκειται για την πιο «καυτή» έκδοση της C-Class με τον κωδικό AMG. Το μοντέλο ονομάζεται C63 AMG Black Series και αποθανατίστηκε να κάνει δοκιμές στην πίστα του Paul Ricard (Γαλλία), ενώ η εκρηκτική του εμφάνιση συνοδεύεται από το γνωστό V8 σύνολο που εδώ θα αποδίδει περί τους 510 ίππους.

Αυτή αναμένεται να είναι η ταχύτερη C-Class παραγωγής που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στην πίστα του Paul Ricard της Νότιας Γαλλίας τη στιγμή που η C63 AMG Black Series Coupe έκανε δοκιμές εξέλιξης, ενώ οι φήμες τη θέλουν να μην αργεί πλέον να εμφανιστεί επίσημα από τη Mercedes. Η λογική στο νέο αυτοκίνητο είναι: περισσότερη ιπποδύναμη σε συνδυασμό με μικρότερο βάρος, όμως ο βρετανικός ειδικός τύπος επιμένει ότι αυτή η C63 AMG Black Series Coupe δεν είναι τόσο σκληροπυρηνική όσο ο προκάτοχος (CLK63 AMG Black Series). Κι αυτό, γιατί σε αντίθεση με τον προκάτοχο, έχουν διατηρηθεί τα πίσω καθίσματα, ενώ η μείωση του βάρους (τουλάχιστον σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία) είναι τα μόλις 20 κιλά. Στο υπόλοιπο εσωτερικό αναμένουμε χρήση αλουμινίου και ανθρακονημάτων, ενώ οι εμπρός επιβάτες κάθονται σε κανονικά μπάκετ καθίσματα.

Το αυτοκίνητο έχει «φουσκωμένη» εμφάνιση σε καπό-φτερά, ενώ θα υπάρχουν βελτιώσεις και σε φρένα-ανάρτηση

Το αυτοκίνητο έχει «φουσκωμένη» εμφάνιση σε καπό-φτερά, ενώ θα υπάρχουν βελτιώσεις και σε φρένα-ανάρτηση

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Τέλος, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτω από το καπό φιλοξενείται (και εδώ), ο ατμοσφαιρικός V8 των 6,2 λίτρων με την απόδοση να σκαρφαλώνει στους 510 ίππους, και τα 640 Nm ροπής. Τα 0-100 χ.α.ω. θα έρχονται σε μόλις κάτι περισσότερο από τα 4 δλ. ενώ η τελική ταχύτητα δεν θα περιορίζεται στα 250 χ.α.ω. όπως στις υπόλοιπες εκδόσεις. Το νέο μοντέλο θα διατίθεται σε 5 χρώματα, ενώ στοιχεία του επιπλέον εξοπλισμού θα περιλαμβάνουν και μια μεγάλη πίσω αεροτομή.
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda