H Mercedes ετοιμάζει με το τμήμα AMG τη βελτιωμένη έκδοση της SLS AMG που θα ξεπερνά τους 600 ίππους. Εδώ η κανονική έκδοση.

H Mercedes ετοιμάζει με το τμήμα AMG τη βελτιωμένη έκδοση της SLS AMG που θα ξεπερνά τους 600 ίππους. Εδώ η κανονική έκδοση.

H Mercedes ετοιμάζει την πιο γρήγορη SLS AMG

(20/9/2011)

Στην περίπτωση που οι 571 ίπποι και το super-sport στήσιμο της SLS AMG δεν είναι για κάποιους αρκετά, η εταιρεία έχει στα σκαριά και μια πιο γρήγορη έκδοση!

Το ότι η SLS AMG είναι ένα από τα κορυφαία sport μοντέλα του κόσμου είναι γνωστό, όπως άλλο τόσο γνωστή είναι και η μοναδική όσο και ρετρό εμφάνιση της με τις gullwing πόρτες, που πρωτοπαρουσίασε η φίρμα τη δεκαετία του 1950! Στην κανονική έκδοση του το αυτοκίνητο αποδίδει 571 ίππους και θέλει μόλις 3,8 δλ. για τα 0-100 χ.α.ω. ενώ η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 317 χ.α.ω.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Επειδή όμως οι ειδικές εκδόσεις είναι το φόρτε τόσο της ίδιας της Mercedes όσο και του επίσημου βελτιωτικού της τμήματος που είναι βασικά υπεύθυνο για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, η ίδια λογική θα ακολουθηθεί και εδώ. Μάλιστα ο Tobias Moers (υπεύθυνος εξέλιξης των μοντέλων της AMG) σε δηλώσεις του σε αμερικανικό έντυπο ανέφερε ότι η φίρμα ετοιμάζει την έκδοση Black Series για την SLS AMG. Το μοντέλο θα έχει πολλά κοινά με την αγωνιστική SLS AMG GT3, όπως οι βελτιώσεις σε: αεροδυναμική, στήσιμο, φρένα, εκτεταμένη χρήση ελαφριών υλικών, και σαφώς αυξημένη ιπποδύναμη. Η τελευταία μάλιστα φημολογείται ότι θα ξεπερνά τους 600 ίππους, με τη ροπή αντίστοιχα να υπερβαίνει τα 677 Nm.
PEIRAIOS LEASING
test center