To Nissan Juke Nismo

To Nissan Juke Nismo

Επίσημα το Nissan Juke «Nismo»

(14/6/2012)

Ο βελτιωτικός οίκος Nismo που ειδικεύεται στις βελτιώσεις των Nissan, άφησε για λίγο τα «μαχητικά» 350Ζ-370Ζ και ασχολήθηκε με το νέο μικρό crossover της φίρμας, το Juke!

Το πρωτοείδαμε ως concept στην

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

έκθεση του Τόκιο το 2011, όμως τώρα η Nissan ανακοινώνει επίσημα την εν λόγωέκδοση παραγωγής. Πρόκειται για το πιο «άγριο» Juke, το οποίο δέχεται τις αλλαγές της Nismo, με αεροδυναμικό πακέτο, νέους προφυλακτήρες εμπρός-πίσω,μεγαλύτερους τροχούς 18 &&&&ιντσών, διαφορετικά πλευρικά μαρσπιέ, αλλά καιχρωματισμούς. Εσωτερικά η μεγαλύτερη αλλαγή εκτός από διαφορετικό τιμόνι, καιδιακόπτες, είναι τα μπάκετ καθίσματα με επένδυση suede και κόκκινες ραφές.Τέλος, η Nismo θα το εξοπλίσει με πιο σκληρή ανάρτηση, πιο σπόρρύθμιση στο τιμόνι, και σύστημα torque vectoring για ακόμη καλύτερη οδικήσυμπεριφορά. Από πλευράς κινητήρα θα χρησιμοποιηθεί ο υπερτροφοδοτούμενος των 1,6 λίτρων που κανονικάαποδίδει 190 ίππους, όμως η απόδοση του στην έκδοση Nismo δεν έχειανακοινωθεί.

Μάλιστα για να μας εντυπωσιάσει ακόμη περισσότερο, ο Nissan ανακοίνωσε ότι η πρώτηεπίσημη παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει στον 24ωρο αγώνα του LeMans, μεταξύ 13-17 Ιουνίου.

OPEL NEA MONTELA
test center