Το Fiat 500 byGucci είναι ένα από τα πλέον ξεχωριστά αυτοκίνητα πόλης, το οποίο απευθύνεται στους λάτρεις του στιλ και της πολυτέλειας.
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Fiat 500 byGucci είναι ένα από τα πλέον ξεχωριστά αυτοκίνητα πόλης, το οποίο απευθύνεται στους λάτρεις του στιλ και της πολυτέλειας.

Fiat 500 1,2 byGucci...Στυλ επί τροχών

(26/6/2012)

Προσφέροντας ακόμη περισσότερο στιλ και πολυτέλεια στο Fiat 500, η ειδική έκδοση «byGucci» μας δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το πως μπορεί να είναι ένα απόλυτα σικάτο μίνι.

Δύο κορυφαίες ιταλικές εταιρείες, η Fiat και ο οίκος μόδας Gucci συνεργάζονται, για να μας δώσουν ένα από τα πιο σικ μοντέλα του σήμερα. Το Fiat 500 byGucci είναι ένα από τα πλέον ξεχωριστά αυτοκίνητα πόλης, το οποίο απευθύνεται στους λάτρεις του στιλ και της πολυτέλειας και διατίθεται αποκλειστικά σε άσπρο ή μαύρο χρωματισμό του αμαξώματος. Παράλληλα, εφοδιάζεται με μια σειρά από μοναδικά αισθητικά χαρακτηριστικά (ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου, λογότυπα, χρωματικές λωρίδες κ.λπ.) των προϊόντων της Gucci. Αντίστοιχες επεμβάσεις μαζί με επιπλέον πολυτελή στοιχεία συναντούμε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, το οποίο και αυτό αποκτά περισσότερη μοναδικότητα.
Οικονομικός κινητήρας με καλές επιδόσεις
Κάτω από το καπό του Fiat 500 byGucci συναντούμε το γνωστό ατμοσφαιρικό κινητήρα Fire των 1,2 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 71 δυναμετρημένους ίππους και διακρίνεται για την ελαστικότητά του από το χαμηλό κιόλας φάσμα των στροφών. Οι επιδόσεις του μηχανικού αυτού συνόλου βρίσκονται σε καλά επίπεδα για την κατηγορία, κινώντας σβέλτα το αγαπημένο «500αράκι». Επιπλέον αυτού, το μοτέρ αυτό, σε συνδυασμό και με το αραιής διάταξης κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων, βοηθά στον περιορισμό της κατανάλωσης καυσίμου, ιδιαίτερα εφόσον ο οδηγός κινηθεί σε ήπιους ρυθμούς.
Πολυτελές και κομψό εσωτερικό
Το ελκυστικό και καλοφτιαγμένο εσωτερικό του Fiat 500, αποκτά έντονες δόσεις πολυτέλειας στην έκδοση «byGucci». Αυτό προκύπτει, λόγω της χρήσης υψηλής ποιότητας δέρματος με χρωματική εναλλαγή μαύρου και άσπρου, σε διάφορα τμήματα του εσωτερικού, όπως τα καθίσματα, το τιμόνι ή μέρος της επένδυσης των θυρών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN