Με νέο, σαφώς πιο μοντέρνο και πιο θελκτικό παρουσιαστικό, το Auris θα κάνει πρεμιέρα στο Παρίσι.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με νέο, σαφώς πιο μοντέρνο και πιο θελκτικό παρουσιαστικό, το Auris θα κάνει πρεμιέρα στο Παρίσι.

Αποκαλυπτήρια για το νέο Auris

(21/8/2012)

Ένα μήνα πριν την επίσημη παρουσίαση στο Παρίσι, η Toyota δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες, αλλά και κάποια βασικά στοιχεία, για τη δεύτερη γενιά του δημοφιλούς Auris.

Με νέο, σαφώς πιο μοντέρνο και πιο θελκτικό παρουσιαστικό, το Auris δείχνει να μοιράζεται αρκετά από τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του επίσης μικρομεσαίου και αποκλειστικά υβριδικού Lexus CT200h.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το νέο μοντέλο είναι μεγαλύτερο από το απερχόμενο σε μήκος κατά 30 χλστ. και χαμηλότερο σε ύψος κατά 55 χλστ. (μήκος: 4.275 χλστ., πλάτος: 1.760 χλστ., ύψος: 1.460 χλστ., μεταξόνιο: 2.600 χλστ.), ενώ κέρδη υπάρχουν και στο χώρο αποσκευών (360 λτ.), που είναι ελαφρά αυξημένος. Η δεύτερη γενιά του Auris είναι και κατά 40 κιλά ελαφρύτερη, σε σχέση με εκείνη που διαδέχεται, χωρίς ωστόσο να έχει υποβαθμιστεί η ακαμψία του πλαισίου.

Τα μηχανικά σύνολα που θα χρησιμοποιήσει το μοντέλο είναι τρία, δύο βενζίνης και ένα diesel. Στα δύο πρώτα συμπεριλαμβάνονται οι γνωστοί μας 4κύλινδροι, σε σειρά, κινητήρες της εταιρείας, των 1.33 λίτρων και των 1.6 λίτρων. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η μοναδική, για την ώρα, πετρελαιοκίνητη έκδοση του αυτοκινήτου, η οποία θα εφοδιάζεται με έναν κινητήρα χωρητικότητας 1,4 λίτρων, ενώ η υβριδική έκδοση με το Hybrid Synergy Drive System, συνδυάζει ένα μοτέρ 1.8 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το ολοκαίνουριο Auris, αναμένεται να ανακοινωθούν στις 27 Σεπτεμβρίου, όταν θα γίνει η επίσημη δημοσιογραφική παρουσίαση στο stand της Toyota, στο Σαλόνι του Παρισιού.

 

Hyundai
vw