Το ανανεωμένο Spark αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στη Chevrolet.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ανανεωμένο Spark αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στη Chevrolet.

Ανανεωμένο Chevrolet Spark

(29/8/2012)

Κεντρικό έκθεμα στο περίπτερο της Chevrolet στο Παρίσι αναμένεται να είναι το Spark, που δείχνει να έχει δεχτεί τις αναζωογονητικές περιποιήσεις των σχεδιαστών της εταιρίας.

Τρία περίπου χρόνια από την πρώτη παρουσίαση του Spark, οι άνθρωποι της Chevrolet έκριναν πως ήρθε η ώρα για μία ευεργετική αναζωογόνηση. Με αιχμή, λοιπόν, του δόρατος το σχεδιαστικό τμήμα, είναι πλέον έτοιμοι να παρουσιάσουν το ανανεωμένο Spark, στα πλαίσια της έκθεσης του Παρισιού. Οπτικά οι διαφορές του γίνονται άμεσα εμφανείς, καθώς διαθέτει πλέον νέα φωτιστικά σώματα, επανασχεδιασμένη μάσκα και προφυλακτήρες, νέους τροχούς 14 και 15 ιντσών, καθώς και ένα πιο ψηλά τοποθετημένο τρίτο φως φρένων.

Στο εσωτερικό του αντίστοιχα υπάρχουν διαφοροποιήσεις στην κεντρική κονσόλα, νέα διακοσμητικά στοιχεία και περισσότερος αποθηκευτικός χώρος. Το ανανεωμένο Spark θα συνεχίσει να διατίθεται με τα δύο σύνολα των 1,0 και 1,2 λίτρων, ισχύος 68 και 82 ίππων αντίστοιχα. Αυτά προσφέρουν χαμηλή κατανάλωση πέντε λίτρα/100 χλμ. και αντίστοιχα μειωμένες τιμές CO2, 118 γρ./χλμ.

Αναφορικά με την έκθεση του Παρισιού, αξίζει να αναφερθεί ότι πέρα από το ανανεωμένο Spark, η Chevrolet θα παρουσιάσει μία νέα έκδοση του Orlando, εφοδιασμένη με το νέο κινητήρα τούρμπο των 1,4 λίτρων, καθώς και μία πετρελαιοκίνητη εκδοχή του Malibu, με μοτέρ 2,0 λίτρων και 158 ίππων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda