H Mercedes-Benz εξελίσσει την 7θέσια έκδοση της B-Class, την οποία θα δούμε στην παραγωγή το 2013.

H Mercedes-Benz εξελίσσει την 7θέσια έκδοση της B-Class, την οποία θα δούμε στην παραγωγή το 2013.

Στα σκαριά η 7θέσια B-Class

(31/8/2012)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνή ειδικού Τύπου, η Mercedes-Benz εξελίσσει την 7θέσια έκδοση της B-Class, την οποία θα δούμε στην παραγωγή το 2013, θέλοντας να ανταγωνιστεί το VW Touran και το Orel Zafira.

Το μοντέλο αναμένεται να πατήσει σε μια τροποποιημένη εκδοχή της πλατφόρμας MFA, με μεγαλύτερο τον πίσω πρόβολο, ώστε να διαμορφωθούν ακόμα δύο θέσεις. Παράλληλα, το σύστημα Easy-Vario-Plus χαρίζει ευελιξία στη διαμόρφωση του εσωτερικού και επιτρέπει στον χώρο αποσκευών να αυξηθεί από τα 486 λίτρα στα 666 λίτρα. Στη γκάμα των κινητήρων, αναμένεται να συναντήσουμε, ό,τι ακριβώς και στο υπάρχον μοντέλο. Η έκδοση Β180 BlueEfficiency φοράει ένα σύνολο 1,6 λίτρων -το οποίο αποδίδει 122 PS- και η Β200 BlueEfficiency έχει το ίδιο μοτέρ, με απόδοση όμως 156 PS. Οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις Β180 CDI BlueEfficiency και Β200 CDI BlueEfficiency αποδίδουν 109 PS και 136 PS αντίστοιχα. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το τεχνολογικό υπόβαθρο, θα περιλαμβάνει όλα τα συστήματα ασφαλείας που χαρακτηρίζουν τη B-Class ως έναν από τους αρτιότερους εκπροσώπους της κατηγορίας του. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, το standard σύστημα προειδοποίησης ατυχήματος Collision Prevention Assist, το γνωστό από τα μεγαλύτερα μοντέλα σύστημα Pre-Safe, καθώς και το σύστημα Comand Online που παρέχει πρόσβαση στο Ιnternet. Η 7θέσια έκδοση της B-Class, αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2013.

 

peugeot
skoda