Χωρίς αμφιβολία, το Golf είναι το πιο εμβληματικό VW μετά το «σκαραβαίο».
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Χωρίς αμφιβολία, το Golf είναι το πιο εμβληματικό VW μετά το «σκαραβαίο».

VW Golf - Ηγέτης

(2/9/2012)

Τo σημερινό Golf, ακόμα και κοντά στη δύση της καριέρας του, αποτελεί το διαμάντι στο στέμμα της VW και την κληρονομιά αυτή ετοιμάζεται να παραδώσει στο επερχόμενο 7ης γενιάς μοντέλο.

Χωρίς αμφιβολία, το Golf είναι το πιο εμβληματικό VW μετά το «σκαραβαίο». Οι compact διαστάσεις του το καθιστούν ιδανικό για τα αστικά περιβάλλοντα, ενώ η χωροταξική εκμετάλλευση παραδίδει μαθήματα ακρίβειας σε όλες τις κατηγορίες. Διατίθεται σε 3θυρες και 5θυρες εκδόσεις.Στο εσωτερικό, τα μαλακά πλαστικά καλύπτουν κάθε επιφάνεια αφής και η εργονομία δεν αφήνει περιθώρια για παράπονα. Η θέση οδήγησης είναι υποδειγματική και η ορατότητα απρόσκοπτη. Όμως, ο οδηγός και οι επιβάτες εκείνο που θα εκτιμήσουν περισσότερο είναι ο αέρας ποιότητας που αποπνέει το εσωτερικό του δημοφιλούς μικρομεσαίου.


Το ποιοτικό εσωτερικό του Golf είναι καλά εξοπλισμένο και με πολύ καλή εκμετάλλευση των χώρων.

Το ποιοτικό εσωτερικό του Golf είναι καλά εξοπλισμένο και με πολύ καλή εκμετάλλευση των χώρων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στιβαρή αίσθηση


Όλα βασίζονται σε ένα στιβαρό πλαίσιο, με εξελιγμένη ανάρτηση που συνδυάζει θαυμάσια την άνεση, την ποιότητα κύλισης με το δυναμισμό. Οι πολλαπλοί σύνδεσμοι στον πίσω άξονα και η προσεγμένη συνδεσμολογία με γόνατα ΜακΦέρσον μπροστά προσφέρουν έλεγχο στον οδηγό, είτε οδηγεί στον ανοιχτό δρόμο, είτε στα αστικά στενά, είτε σΆ ένα περιβάλλον με στροφές.
Αιχμή του δόρατος όλης της γκάμας του μοντέλου αποτελούν οι κινητήρες ΤSI. Ο μικρός κυβισμός, με την υπερτροφοδότηση και τον άμεσο ψεκασμό αποτελούν το απαύγασμα της τεχνολογίας κινητήρων και προσφέρουν αυτό που ζητάνε όλοι σήμερα. Επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση. Στη βάση αυτής της γκάμας βρίσκεται η πιο πρόσφατη προσθήκη με τη μορφή του 1,2 TSI των 86 ίππων. Ένα μοτέρ που δίνει βάση στην επάρκεια ροπής για να μπορέσει να κινήσει με απόλυτη ασφάλεια το Golf. Το Volkswagen Golf 1,2 TSI 85 PS καταναλώνει μόλις 5,5 λ./100 χιλ. με 129 γρ. CO2/ χλμ. Αξίζει να σημειωθεί ότι και σε αυτή την έκδοση, το Golf μπορεί να συνδυαστεί με κιβώτιο άμεσης αλλαγής σχέσεων (DSG) με 7 σχέσεις για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση.

LEASING APRILIOS
skoda