Το μικρό πολυμορφικό της Citroen υποβλήθηκε σε ένα διακριτικό, αλλά ουσιώδες facelift.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το μικρό πολυμορφικό της Citroen υποβλήθηκε σε ένα διακριτικό, αλλά ουσιώδες facelift.

Η Citroen στο Παρίσι

(17/9/2012)

Η ανανεωμένη έκδοση του μικρού MPV, C3 Picasso, αλλά και το -μηδενικών ρύπων- πρωτότυπο DS3 Electrum, είναι δύο ακόμα σημαντικά εκθέματα της Citroen, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι.

Μετά, λοιπόν, τη σημαντική αποκάλυψη του νέου DS3 Cabrio, η Citroen παρουσιάζει δύο ακόμα αυτοκίνητα που θα παρουσιαστούν στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. Πλάι, λοιπόν, στο εντυπωσιακό DS3 Cabrio, θα αποκαλυφθεί και το πρωτότυπο DS3 Electrum, η ηλεκτροκίνητη εκδοχή του μικρού της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το αυτοκίνητο διαθέτει δύο ηλεκτρικά μοτέρ 65 ΚW και μπαταρία ιόντων λιθίου της Panasonic (17.5 KW), η υποδοχή φόρτισης της οποίας έχει τοποθετηθεί κάτω από την τάπα της βενζίνης.
Το DS3 Electrum εκπέμπει μηδενικούς ρύπους, αυξάνει κατά 120 χιλιόμετρα τη συνολική αυτονομία, ενώ η προσπάθεια των μηχανικών της Citroen, εστιάστηκε στο να μείνει αναλλοίωτο το προφίλ του αυτοκινήτου, χωρίς ιδιαίτερους μηχανολογικούς νεωτερισμούς και χωρίς να διαφοροποιηθεί η ευρυχωρία στην καμπίνα και στο χώρο αποσκευών. Αναμφίβολα, όμως, το πιο σημαντικό εμπορικό νέο, είναι η αποκάλυψη του νέου C3 Picasso. 
Το μικρό πολυμορφικό της Citroen υποβλήθηκε σε ένα διακριτικό, αλλά ουσιώδες facelift και θα λανσαριστεί στις ευρωπαϊκές αγορές, στις αρχές του νέου έτους. Νέοι προφυλακτήρες, με φώτα ημέρας LED εμπρός, ανασχεδιασμένοι καθρέπτες και δύο νέα χρώματα (Ink blue και Pearlescent white), είναι οι κύριες εξωτερικές αλλαγές. Στο εσωτερικό, έχει αναβαθμιστεί ο διάκοσμος, με επιλογή δερμάτινου σαλονιού, νέα κονσόλα για την ηλιοροφή, αλλά και το σύστημα πλοήγησης και ψυχαγωγίας, eMyWay της Citroen, που περιλαμβάνει όλες τις σύγχρονες παροχές υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, πλοήγησης και μουσικής ψυχαγωγίας.

Νέοι προφυλακτήρες, με φώτα ημέρας LED εμπρός, ανασχεδιασμένοι καθρέπτες και δύο νέα χρώματα, είναι οι κύριες εξωτερικές αλλαγές.

Νέοι προφυλακτήρες, με φώτα ημέρας LED εμπρός, ανασχεδιασμένοι καθρέπτες και δύο νέα χρώματα, είναι οι κύριες εξωτερικές αλλαγές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw