Το νέο Beetle Cabriolet θα διατίθεται με μία γκάμα πέντε κινητήρων, βενζίνης και diesel.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Beetle Cabriolet θα διατίθεται με μία γκάμα πέντε κινητήρων, βενζίνης και diesel.

Νέο VW Beetle Cabriolet

(4/10/2012)

Η τρίτη γενιά του ανοικτού «σκαθαριού» αποκαλύφθηκε από τη VW, μερικές εβδομάδες πριν από την επίσημη πρεμιέρα του, στο σαλόνι αυτοκινήτου του Λος ¶ντζελες.

Μία πιο φρέσκια και δροσερή παραλλαγή στο ίδιο θέμα, το διαχρονικό Beetle, φιλοδοξεί να κυκλοφορήσει από τη νέα χρονιά. Το νέο, ανοικτό Beetle διατηρεί φυσικά τη σχεδιαστική λογική των προκατόχων του, κερδίζοντας όμως σε χαρακτήρα, χάρη σε ορισμένες εικαστικές βελτιώσεις. 
Ξεκινώντας από τη μαλακή οροφή με την οποία εφοδιάζεται, διαθέτει αυτοματοποιημένη λειτουργία -σε όλες τις εκδόσεις- ενώ μπορεί να ανοιγοκλείνει και εν κινήσει, με ταχύτητες έως 48 χλμ./ώρα. Για τη μεγιστοποίηση της παθητικής ασφάλειας η εταιρία ενίσχυσε τις μπροστινές κολώνες και πρόσθεσε ένα σύστημα «Automatic Rollover Support» με δύο roll bars που σε περίπτωση ανατροπής φροντίζουν για την ασφάλεια των επιβατών.
Η βασική έκδοση του αυτοκινήτου θα είναι η 1,2 TSI των 105 ίππων, με τον ίδιο κινητήρα να προσφέρεται και στην πιο οικολογική BlueMotion εκδοχή. Η γκάμα των βενζινοκινητήρων περιλαμβάνει επίσης ένα TSI σύνολο 1,4 λίτρων και 160 ίππων, καθώς επίσης ένα δίλιτρο TSI σύνολο, 200 ίππων. Αναφορικά με τους diesel, θς υπάρχουν διαθέσιμα δύο TDI σύνολα, 1,6 και 2,0 λίτρων, με ιπποδυνάμεις 104 και 140 ίππων αντίστοιχα. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto