Το νέο Pro_ceed GT θα αποτελέσει μία ουσιαστική προσθήκη, αναβαθμίζοντας δυναμικά τη γκάμα της Kia.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Pro_ceed GT θα αποτελέσει μία ουσιαστική προσθήκη, αναβαθμίζοντας δυναμικά τη γκάμα της Kia.

Νέο Kia pro_ceed GT

6.470 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2012)

H Kia, αυτό το διάστημα, εργάζεται επάνω στην εξέλιξη της κορυφαίας έκδοσης του δεύτερης γενιάς pro_ceed GT. Τα αποτελέσματα των εργασιών της αντικατοπτρίζονται στο συγκεκριμένο σκίτσο.

Σε δυναμική είσοδο στην κατηγορία των GTI στοχεύει η Kia εντός του 2013. Εάν όλα πάνε καλά, σύμφωνα με πληροφορίες, το Μάρτιο, στην έκθεση της Γενεύης, θα δούμε από κοντά το νέο pro_ceed GT, το κορυφαίο σπορ μοντέλο της γκάμας της. Το σκίτσο που δημοσιεύουμε είναι επίσημο και κάνει ιδιαίτερα εμφανείς τις δυναμικές και σπορ γραμμές που χαρακτηρίζουν το αυτοκίνητο.
Ο προγραμματισμός της εταιρίας αναφέρει ότι το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει στις ευρωπαϊκές αγορές το δεύτερο εξάμηνο του 2013. Αναφορικά με τον κινητήρα, το Kia pro_ceed GT θα εφοδιάζεται με ένα υπερτροφοδοτούμενο σύνολο GDI 1,6 λίτρων, το οποίο θα συνδυάζεται με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο σύνολο δεν υπάρχουν, υπολογίζεται όμως ότι θα αποδίδει γύρω στους 200 ίππους. Μία τέτοια ισχύς θα εξασφαλίζει ικανοποιητικές επιδόσεις, με επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 7-8 δλ.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto