H Kia έδωσε στη δημοσιότητα κάποια νέα στοιχεία για την hot έκδοση του pro_ceed.

H Kia έδωσε στη δημοσιότητα κάποια νέα στοιχεία για την hot έκδοση του pro_ceed.

Νέα στοιχεία για το Kia pro_ceed GT

5.664 Επισκέψεις στο άρθρο (4/12/2012)

Μετά το teaser της περασμένης εβδομάδας για το επερχόμενο pro_ceed GT, η Kia έδωσε στη δημοσιότητα κάποια νέα στοιχεία, για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του "καυτού" μοντέλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, έως τώρα, το pro-ceed GT, με το οποίο η Kia φιλοδοξεί να μπει δυναμικά στην κατηγορία των GTI, αναμένεται να παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, τον Μάρτιο του 2013. Το Kia pro_ceed GT θα εφοδιάζεται με ένα υπερτροφοδοτούμενο -με twin scroll- σύνολο GDI 1,6 λίτρων, απόδοσης 204 ίππων, το οποίο θα συνδυάζεται με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Η επιτάχυνση από στάση, στα 100χλμ/ώρα, θα έρχεται σε 7,9 δευτερόλεπτα.
Πέρα από τις επιδόσεις, η Kia δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο "στήσιμο" του αυτοκινήτου, για την επίτευξη της μέγιστης αίσθησης δυναμικών χαρακτηριστικών. Νέο άκαμπτο σασί, σπορ ρύθμιση στην ανάρτηση, 18άρες ζάντες αλουμινίου, που θα "ντύνουν" τα ελαστικών αγωνιστικών προδιαγραφών. Παράλληλα, δυναμική θα είναι η εμφάνιση του αυτοκινήτου, με νέους προφυλακτήρες και ενισχυμένα πλαϊνά, φωτιστικά σώματα LED και ανάλογη εικόνα και στο εσωτερικό, με αλουμινένια πεντάλς και καθίσματα με την υπογραφή της Recaro.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN