Έρχονται ανανενωμένες και καυτές οι Coupe και Cabriolet εκδόσεις της E-Class.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έρχονται ανανενωμένες και "καυτές" οι Coupe και Cabriolet εκδόσεις της E-Class.

Ανανεωμένη E-Class Coupe & Cabriolet

8.048 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2013)

Λίγες εβδομάδες μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων εκδόσεων sedan και estate, η Mercedes-Benz δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες εικόνες και τα στοιχεία, για τις εκδόσεις Coupe και Cabriolet.

Περίπου δέκα ημέρες πριν τις γιορτές, είχαν διαρρεύσει, στο διαδίκτυο, οι πρώτες επίσημες εικόνες της ανανεωμένης Mercedes E-Class, για τις εκδόσεις sedan και estate. Λίγο μετά την έλευση του νέου έτους, η γερμανική μάρκα δίνει στη δημοσιότητα το αντίστοιχο υλικό, για τις πιο "καυτές" Coupe και Cabriolet εκδόσεις του μοντέλου, οι οποίες επίσης έχουν υποβληθεί σε ένα πολύ ουσιαστικό facelift, με νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα, εμπρός και πίσω, ανασχεδιασμένη μάσκα και υψηλού επιπέδου τεχνολογία, από την κορυφαία S-Class.
Σε ό,τι αφορά στη γκάμα των κινητήρων, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές σε σχέση με τις... πιο συμβατικές εκδόσεις sedan και estate. Στη βάση αυτής βρίσκεται η Ε200 με turbo κινητήρα 2,0 λίτρων και 181 ίππων, με την Ε250 να ακολουθεί, χρησιμοποιώντας το ίδιο σύνολο αλλά πουσαρισμένο στους 208 ίππους. 
Σε ο,τι αφορά στους diesel, υπάρχουν αρχικά τρεις εκδόσεις, Ε200 CDI, E220 CDI και E250 CDI, που χρησιμοποιούν το ίδιο σύνολο 2,1 λίτρων, σε διαμορφώσεις 134, 168 και 201 ίππων. Ειδικά για την E220 CDI, με μέση κατανάλωση μόλις 4,7 λίτρα/ 100 χλμ. αποτελεί την οικονομικότερη έκδοση όλης της σειράς. Για όσους τώρα δεν θέλουν συμβιβασμούς, υπάρχει η 3.5 V6 έκδοση Ε350 των 302 ίππων, όπως και η κορυφαία Ε550, με έναν bi-turbo V8 κινητήρα 4,6 λίτρων, απόδοσης 402 ίππων! 
Στα συστήματα ασφαλείας, συναντάμε το Collision Prevention Assist που μέσω ραντάρ ανιχνεύει το δρόμο μπροστά και επενεργεί στα φρένα, εάν χρειαστεί, ώστε να αποτρέψει κάποιο ατύχημα. Στη λίστα υπάρχει επίσης το Distronic Plus με Steering Assist και το Brake Assist Plus με το Junction Assist. Στάνταρ επιλογή είναι η ρυθμιζόμενη ανάρτηση AGILITY CONTROL, στην οποία τα αμορτισέρ προσαρμόζονται στις συνθήκες του δρόμου για αυξημένη άνεση. 

Σε ό,τι αφορά στη γκάμα των κινητήρων, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές σε σχέση με τις... πιο συμβατικές εκδόσεις sedan και estate.

Σε ό,τι αφορά στη γκάμα των κινητήρων, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές σε σχέση με τις... πιο συμβατικές εκδόσεις sedan και estate.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
4green