Νέοι προφυλακτήρες, μεγαλύτερες εισαγωγής αέρα, φουσκωμένα πλαϊνά και κυψελοειδής γρίλια με το λογότυπο GT, είναι μερικά από τα εμφανή χαρακτηριστικά.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέοι προφυλακτήρες, μεγαλύτερες εισαγωγής αέρα, "φουσκωμένα" πλαϊνά και κυψελοειδής γρίλια με το λογότυπο GT, είναι μερικά από τα εμφανή χαρακτηριστικά.

Ιδού το νέο Kia pro_ceed GT!

9.037 Επισκέψεις στο άρθρο (28/1/2013)

Τις πρώτες επίσημες εικόνες της "καυτής" έκδοσης του νέου pro_ceed, με τα διακριτικά GT και τους 200 ίππους, από κινητήρα turbo 1,6 λίτρων, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Kia.

Το νέο Kia pro_ceed GT, θα παρουσιαστεί μαζί με τη συμβατική έκδοση του μοντέλου, στις αρχές Μαρτίου, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και θα λανσαριστεί -σύμφωνα με πληροφορίες- τον προσεχή Μάιο, με την τιμή του να υπολογίζεται στα 24.000 με 25.000 ευρώ. Σε σχέση με το απλό pro_ceed, το GT δείχνει τα σπορ χαρακτηριστικά του, με ένα σαφώς πιο επιθετικό body kit.
Νέοι προφυλακτήρες, μεγαλύτερες εισαγωγής αέρα, "φουσκωμένα" πλαϊνά και ανασχεδιασμένοι κυψελοειδής γρίλια, με το λογότυπο GT, είναι μερικά από τα εμφανή χαρακτηριστικά του. Η μαύρη οροφή, οι 18άρες ζάντες αλουμινίου, με τα δισκόφρενα διαμέτρου 300x28 χιλιοστών εμπρός και 262x10 χιλιοστών πίσω, αλλά και το χαμηλωμένο αμάξωμα, είναι και αυτές ουσιαστικές παράμετροι, για να αποσαφηνιστεί ότι δεν μιλάμε για ένα συνηθισμένο hatchback.
Παρά το γεγονός ότι δεν είναι ακόμα διαθέσιμες οι εικόνες του εσωτερικού, τα καθίσματα θα φέρουν την υπογραφή της Recaro, ενώ από τα αλουμινένια πεντάλς, μέχρι το τιμόνι και το φινίρισμα των υλικών, η σπορ αισθητική αντίληψη, θα είναι διάχυτη. Κάτω από το καπό, όπως ήδη έχει επιβεβαιωθεί από την Kia, συναντάμε τον turbo 1.6 GDI βενζινοκινητήρα, απόδοσης 200 ίππων και ροπής 265 Nm, που συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο και χρειάζεται περίπου 7,9 δευτερόλεπτα για να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda