Δύο ντίβες οι οποίες κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην αγορά. Ποια μπορεί να ξεχωρίσει και ποιους τομείς;
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δύο ντίβες οι οποίες κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην αγορά. Ποια μπορεί να ξεχωρίσει και ποιους τομείς;

Audi A3 vs Mercedes A180: Παιχνίδι εξουσίας

92.905 Επισκέψεις στο άρθρο (7/3/2013)

Το Audi A3 ξανακτυπάει την πόρτα των premium μικρομεσαίων, φορώντας αυτή τη φορά το πεντάθυρο κουστούμι Sportback. Εκεί, το περιμένει η Mercedes A-Class, που του πετάει το γάντι για μια μονομαχία γοήτρου.

Mercedes-Benz A180 blueEFFICIENCY
Ισχύς 122 PS,  
από 23.900 ευρώ
Audi A3 Sportback 1,4 TFSI
Ισχύς: 122 PS, 
από 23.200 ευρώ
Το προηγούμενο Audi A3 ήταν εκείνο που λάνσαρε την ιδέα πως, ένα πεντάθυρο μοντέλο δεν πρέπει να είναι απλά ένα 3θυρο με δύο επιπλέον πόρτες, αλλά κάτι παραπάνω. Κάτι παραπάνω σε  μήκος και άρα κάτι παραπάνω σε χώρους για τους πίσω επιβάτες και  αποσκευές. Όπερ και εγένετο λοιπόν το Sportback που χαρακτηρίζει και τη νέα γενιά του A3 για όσους αναζητούν ένα premium μικρομεσαίο από τη μια, αλλά θέλουν και την πρακτικότητα των 5 θυρών από την άλλη. Ακριβώς απέναντί του βρίσκει την (αποκλειστικά προς το παρόν) 5θυρη Mercedes-Benz A-Class, που από το πολυχρηστικό appeal των 2 προηγούμενων γενιών της, μετεξελίχθηκε σε κλασσικό δύο όγκων μικρομεσαίο χάτσμπακ. 
Εκτός από τον premium χαρακτήρα, τα αυτοκίνητα έχουν και ανάλογη τιμή, τη στιγμή που η απόδοση των κινητήρων τους είναι στους 122 ίππους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center