Για την κίνηση της ηλεκτρικής Mercedes B-Class φροντίζει ένας ηλεκτροκινητήρας 136 ίππων, με ροπή πάνω από 310 Nm.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Για την κίνηση της ηλεκτρικής Mercedes B-Class φροντίζει ένας ηλεκτροκινητήρας 136 ίππων, με ροπή πάνω από 310 Nm.

Έτοιμη η ηλεκτρική Mercedes B-Class

4.357 Επισκέψεις στο άρθρο (28/3/2013)

H ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου που θα μπει στη γραμμή παραγωγής παρουσιάστηκε στην Έκθεση της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με την εταιρεία, η ηλεκτρική Β-Class προσφέρει αυτονομία 200 χιλιομέτρων.

Η B-Class Electric Drive παραγωγής έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στην έκθεση της Νέας Υόρκης. Το μοντέλο αναμένεται να λανσαριστεί αρχικά στην Αμερική, στις αρχές του 2014 και μετέπειτα στην Ευρώπη. Για την κίνηση του αυτοκινήτου φροντίζει ένας ηλεκτροκινητήρας 136 ίππων, με ροπή πάνω από 310 Nm. Η επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 160 χιλιόμετρα ανά ώρα.  
Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώνει η κατασκευάστρια εταιρεία, η μπαταρία λιθίου που είναι τοποθετημένη στο πάτωμα του αυτοκινήτου, προσφέρει αυτονομία 200 χιλιομέτρων (με 2 ώρες φόρτιση σε δίκτυο 240 V το αυτοκίνητο μπορεί να διανύσει 100 χιλιόμετρα περίπου). Στην κεντρική οθόνη του ταμπλό απεικονίζονται όλες οι απαραίτητες ενδείξεις που ενημερώνουν τον οδηγό για την ισχύ της μπαταρίας, την αυτονομία κα. Ακολουθώντας τα χνάρια του ηλεκτρικού smart, η φόρτιση της B-Class Electric Drive μπορεί να ελέγχεται μέσω υπολογιστή ή smartphone. Όσον αφορά στον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, η ηλεκτρική Mercedes πληροί όλα τα στάνταρ της εταιρείας. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto