Andy Palmer: «To Nissan GT-R Nismo θα αποτελεί το καλύτερο GT-R που θα βγει από το εργοστάσιό μας».

Andy Palmer: «To Nissan GT-R Nismo θα αποτελεί το καλύτερο GT-R που θα βγει από το εργοστάσιό μας».

Ιδού το ταχύτερο Nissan GT-R

5.573 Επισκέψεις στο άρθρο (2/5/2013)

Το νέο Nissan GT-R Nismo έχει ξεκινήσει ήδη τις δοκιμές και σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ιαπωνική φίρμας θα είναι το πιο γρήγορο GT-R που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

Ο αντιπρόεδρος της Nissan, Andy Palmer, επιβεβαίωσε στον ξένο τύπο το γεγονός ότι οδήγησε το πρωτότυπο GT-R Nismo στην Ιαπωνία και δήλωσε ότι θα αποτελεί το ταχύτερο GT-R που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Ωστόσο, περισσότερα τεχνικά στοιχεία απέφυγε να αποκαλύψει, παρά μόνο το γνωστό πλέον για μας, ότι η ανάπτυξη και κατασκευή του νέου GT-R έγινε υπό την επίβλεψη του αγωνιστικού τμήματος της ιαπωνικής φίρμας, Nismo. Επιπροσθέτως, οι μηχανικοί της Nismo είναι και οι ίδιοι που παίρνουν μέρος και στο ιαπωνικό πρωτάθλημα Super GT.
«Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με το εργοστασιακό μοντέλο είναι η εξωτερική του σχεδίαση, η οποία μειώνει την αεροδυναμική αντίσταση, ενώ ενισχύει την κάθετη δύναμη» δήλωσε ο Andy Palmer. Επίσης, ο αντιπρόεδρος πρόσθεσε ότι το νέο GT-R Nismo θα καταρρίψει τον ήδη εξαιρετικό χρόνο του εργοστασιακού GT-R στο γύρο της φημισμένης πίστας του Nurburgring. Να θυμίσουμε ότι η «απλή» έκδοση του GT-R αποδίδει 541 ίππους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

OPEL NEA MONTELA
test center