Οι –πιο φιλικές προς το περιβάλλον- εκδόσεις Auris Hybrid θα ξεκινήσουν να πωλούνται στην αγγλική αγορά τον Ιούνιο.

Οι –πιο φιλικές προς το περιβάλλον- εκδόσεις Auris Hybrid θα ξεκινήσουν να πωλούνται στην αγγλική αγορά τον Ιούνιο.

Χαμηλότεροι ρύποι για το Toyota Auris Hybrid

5.331 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2013)

Παρά το μικρό χρονικό διάστημα, που βρίσκεται το υβριδικό Toyota Auris στην ευρωπαϊκή αγορά, η ιαπωνική φίρμα προχώρησε σε νέα αναβάθμιση, πιο… φιλική για το περιβάλλον.

Η Toyota προχώρησε πολύ σύντομα σε αναβάθμιση του υβριδικού Auris, μειώνοντας τους εκπεμπόμενους ρύπους CO2. Συγκεκριμένα, οι αλλαγές αυτές πραγματοποιήθηκαν ήδη στο Auris Hybrid Touring Sports (η station wagon εκδοχή του υβριδικού Auris), το οποίο παρουσιάστηκε φέτος στο Σαλόνι της Γενεύης ως πρωτότυπο με εκπεμπόμενους ρύπους με μόλις  85 γραμ./χλμ. Αυτές οι αλλαγές, που επικεντρώνονται στην αεροδυναμική σχεδίαση του αυτοκινήτου, υιοθετήθηκαν και από το 5θυρο Auris Hybrid, μειώνοντας και αυτό με τη σειρά του τους ρύπους CO2 από 89 σε 84 γραμ./χλμ.
Η Toyota ανέφερε ότι για να πετύχουν αυτή τη σημαντική μείωση, επενέβησαν στην αεροδυναμική του αυτοκινήτου, εξαιρώντας το γεγονός να προκύψει κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα. Οι –πιο φιλικές προς το περιβάλλον- εκδόσεις Auris Hybrid θα ξεκινήσουν να πωλούνται στην αγγλική αγορά τον Ιούνιο. 
 
Τέλος, σύμφωνα με την Toyota, οι πωλήσεις του Auris αγγίζουν το 27% το πρώτο τρίμηνο του 2013 στην Ευρώπη και το 31% για την Αγγλία. Με την πιο «πράσινη» έκδοση ενδέχεται το ποσοστό πωλήσεων να φτάσει έως και το 69%, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW LEASEPRO
test center