H VW θα προχωρήσει στα τέλη του 2013 σε ανανέωση του Polo, με στόχο να τονώσει την εμπορική του πορεία. (αποκλειστική-κατασκοπευτική φωτογραφία)
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H VW θα προχωρήσει στα τέλη του 2013 σε ανανέωση του Polo, με στόχο να τονώσει την εμπορική του πορεία. (αποκλειστική-κατασκοπευτική φωτογραφία)

Το VW Polo «φρεσκάρεται»

11.894 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2013)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η VW θα προχωρήσει στα τέλη του 2013 σε ανανέωση του Polo, το οποίο θα διαθέτει κυρίως επανασχεδιασμένους προβολείς εμπρός- πίσω.

Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην αγορά και με στόχο να τονώσει την εμπορική του πορεία, η γερμανική εταιρεία ετοιμάζει ένα αισθητικό του φρεσκάρισμα του VW Polo.Όπως φαίνεται και από τις ηλεκτρονικά επεξεργασμένες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε, η σημαντικότερη αλλαγή στο ανανεωμένο Polo, αφορά στα νέα φωτιστικά σώματα που θα έχουν μεν το ίδιο σχήμα, όμως θα είναι τεχνολογίας LED, ενώ στο εσωτερικό τους οι δύο στρογγυλοί προβολείς θα «τετραγωνιστούν» παραπέμποντας στο μοτίβο που γνωρίζουμε από το VW Golf 7ης γενιάς.Την ίδια τετράγωνη λογική θα ακολουθήσουν και οι πίσω προβολείς, οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι και αυτοί τεχνολογίας LED. Σε ότι αφορά στους κινητήρες και τα μηχανικά μέρη, ουσιαστικές αλλαγές δεν θα υπάρξουν, αφού το γερμανικό μικρό θα πατάει στην τωρινή πλατφόρμα και θα κινείται από τα υπάρχοντα κινητήρια σύνολα, τα οποία όμως αναμένονται με ελάχιστα χαμηλότερες εκπομπές CO2.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center