Οι αλλαγές, τις οποίες φέρει το ανανεωμένο Micra αφορούν μόνο τον αισθητικό τομέα.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι αλλαγές, τις οποίες φέρει το ανανεωμένο Micra αφορούν μόνο τον αισθητικό τομέα.

Aνανέωση για το Nissan Micra

8.147 Επισκέψεις στο άρθρο (4/6/2013)

Μετά από 3 σχεδόν χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, το Nissan Micra ανανεώνεται κυρίως αισθητικά, αποκτώντας ένα πιο σύγχρονο και δυναμικό προφίλ.

Οι αλλαγές, τις οποίες φέρει το ανανεωμένο Micra αφορούν μόνο τον αισθητικό τομέα. Έτσι, στο εμπρόσθιο τμήμα έχουν τοποθετηθεί νέα φωτιστικά σώματα και προφυλακτήρας, με το συνολικό αποτέλεσμα να «έρχεται» πιο κοντά στη σχεδιαστική ταυτότητα των υπόλοιπων μοντέλων της ιαπωνικής φίρμας. Ανάλογες αλλαγές φέρει και το πίσω τμήμα, με τον επίσης ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και φώτα.
Περνώντας στο εσωτερικό, η κύρια διαφορά, η οποία εντοπίζεται σε σύγκριση με το υπάρχον Micra σχετίζεται με την κεντρική κονσόλα και κυρίως την κεντρική οθόνη αφής, που βλέπουμε και στην αντίστοιχη εικόνα. Σύμφωνα με τη Nissan, το μοντέλο θα έχει κι ορισμένες αλλαγές, σε επίπεδο φινιρίσματος γενικότερα. 
Από την άλλη, στους κινητήρες δεν αλλάζει κάτι για το ανανεωμένο Micra. Ο ατμοσφαιρικός κινητήρας των 1,2 λίτρων με τους τρεις κυλίνδρους παραμένει με απόδοση 80 ίππων και εκπομπές CO2 στα 115 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο, όπως επίσης και το υπερτροφοδοτούμενο 1.200αρη μοτέρ με τους 98 ίππους και εκπομπές ρύπων στα 95 γρ./χλμ. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος κινητήρας δεν είναι ακόμη γνωστό, αν θα διατεθεί στην Ελλάδα. Τέλος, σημειώνουμε ότι το ανανεωμένο Micra θα βρίσκεται στην ελληνική αγορά, περίπου στις αρχές του Φθινοπώρου. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN